- Resmi Gönderi
Allah rahmet eylesin.. Tanımıyorduk tam olarak ama öldükten sonra nasıl bir sporcu ve insan öğrenmeye başladık.
Alkış için bir şey yazmaya calismayayım,calismayalım amaç belli güzel bir dayanışma olmuş..
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAllah rahmet eylesin.. Tanımıyorduk tam olarak ama öldükten sonra nasıl bir sporcu ve insan öğrenmeye başladık.
Alkış için bir şey yazmaya calismayayım,calismayalım amaç belli güzel bir dayanışma olmuş..
Ahmet Ağaoğlu: Edgar ile yollarımızı nihai ayırmadık
TFF'den Sözleşmesini dondurmak için izin alamadık
Transfer döneminde Edgar ile görüşeceğiz
Şampiyonluk kısmet olursa Edgar da takım arkadaşlarıyla kutlamalarda yer alacak
Sivas'ta kar etkisini arttırdı top değişebilir
dediğim anda turuncu topa geçildi
maç durdu çizgiler temizleniyor çizgileri boyanma ihtimali var
Gec abim onu geç..
Hala onay bile verilmedi Hoca olarak..Biraz elleri bol olsa,bir başarısızlık gelse anında Karaveli yollanır.
Sen iki kupa alan adamı paket ettin yolladin,Terim i yolladin Karaveliyi uzaya atarlar
(İnşaallah atmazlar,ben ilk anda devam edilsin dedim ama)
abi bunu yazdığın akşam teknik direktör oldu adam :D
Gec abim onu geç..
Hala onay bile verilmedi Hoca olarak..Biraz elleri bol olsa,bir başarısızlık gelse anında Karaveli yollanır.
Sen iki kupa alan adamı paket ettin yolladin,Terim i yolladin Karaveliyi uzaya atarlar
(İnşaallah atmazlar,ben ilk anda devam edilsin dedim ama)
abi hangi takımlısın acaba merak ettim terimi harcadılar cidden vitoru göndermeleri iyi oldu ismail kartal iş yapar bence ama löw ile anlaşma sağlandı deyip ismail kartala dönmeleri saçma oldu baya klasik ali koç işte
Fenerbahçe Enes_1
Löw gelecek bence
mac bitmeden ben yazayım hakemler bir rekora imza attı. Hatayın ikinci golü nerdeyse 2 metre ofsayt. Yani maçı gökdelenin tepesinden seyrederek yönetsen o ofsaytı kaçırmassın. Var nerde diye sormaycam çünkü varın birilerinin kontrolünde olduğunu hep söyledim zaten.
Hatay taraftarları maç sonu cimbom kümeye diye tezahurat yaptılar. Ciddi bir saygısızlık bir had bilmezlik olmuş ama neyse devran döner cevabını alırlar.
İsmail çipe atakları gol yiyerek savuşturuyor
Hatay taraftarları maç sonu cimbom kümeye diye tezahurat yaptılar. Ciddi bir saygısızlık bir had bilmezlik olmuş ama neyse devran döner cevabını alırlar.
Ah ah kimlerin ağzına sakız olduk..
Yeni yapılan bir tezahürat değil ki bu. Hemen hemen her takıma yapılmıştır bu tezahürat. Hatta gs taraftarı bile çoğu kez yaptı😊
Ah ah kimlerin ağzına sakız olduk..
aynen öyle kahroldum resmen o tezahuratı duyunca. 100 küsür yıllık başarılarla dolu bir kulüp daha dün süper lige çıkmış bir takımın taraftarının ağzına malzeme olsun. Hemde en alaycı şekilde.
Avustralya mahkemesi novak Djokoviçin vizesini aşı olmadığı gerekçesi ile iptal etmiş. Djokoviç sınır dışı edilecek