120 dakikada 55 faul cikmis bu arada.
Futbol Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Uzun zaman sonra Fener maçı izledim. Gayet güzeldi. 4-0 gibi temiz bir skor. Son 7 maç 6 galibiyet. İsmail Kartal'a büyük saygı duyuyorum. Sezon sonu gidecek olsa bile Pereira'dan çok daha hakim ve iyi yönetiyor Fenerbahçe'yi. Benim görüşüm böyle. Haftaya da Galatasaray derbisi var. Kaybetmeyelim yeter 🏃🏻♂️
-
Pendikspor Bitime 5 Hafta Kala TFF 2.Lig Beyaz Grup Şampiyonu Oldu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Üzülüyorum desem yalan olmaz 1.ligi bence istanbul ve Anadolu olmak üzere ikiye ayırsınlar 7-8 oldu artık bu benim görüşüm
-
Aslında aklımdan geçen düşünce şu süper ligde yer alan en alt yerde yer alan bir İstanbul ve Anadolu takımı direk düşsün yerine İstanbul ve Anadolu gurubundan 2 şer takım yükselsin 2. Alt sırada yer alan takımlar ise Anadolu ve İstanbul gurubunda ki
(2-3-4-5 play off oynayıp kazanan) takım play-out mücadelesine çıksın böylece denge sağlanır
-
Bu dediğim uygulama BAL liginde mevcut altını çizerim
-
Dün oynanan Trabzonspor - Beşiktaş maçında dakika 47 de çift vuruş sırasında bir kural hatası olduğu söyleniyor Beşiktaş takımı kural hatası için başvuracağı söyleniyor
TFF Başkanı Nihat Özdemir İstifa Etti
ZTK Finali Atatürk Olimpiyat Stadyumun da oynanacağı açıklandı
-
- Resmi Gönderi
Dün oynanan Trabzonspor - Beşiktaş maçında dakika 47 de çift vuruş sırasında bir kural hatası olduğu söyleniyor Beşiktaş takımı kural hatası için başvuracağı söyleniyor
TFF Başkanı Nihat Özdemir İstifa Etti
ZTK Finali Atatürk Olimpiyat Stadyumun da oynanacağı açıklandı
TFF iyice lacka olmuştu,isabet olmuş
-
Nihat özdemir görevini yerine getirdi, türk futbolunu rezil hallere düşürüp istifasını sundu. Ve maalesef yaptıklarının hesabını vermeden sessiz sedasız bir şekilde gidecek. En çok da ona üzülüyorum. Umarım yerine gelecek başkan ile beraber gelecekte bir umut ışığı görürüz türk futbolunun düzelmesi adına.
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
Ulenberg de istifa etti
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Eğitim Danışmanı Jaap Uilenberg, "Bugünden itibaren bu Merkez Hakem Kurulu Başkanı ve Merkez Hakem Kurulu ile işbirliğimi sonlandırıyorum" dedi.
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Eğitim Danışmanı Hollandalı eski hakem Jaap Uilenberg, yazılı bir açıkama yayınlayarak istifa ettiğini açıkladı. Uilenberg’in yazılı olarak sunduğu istifa mektubunda, “Sevgili hakemler, 8 Mart 2022 tarihi sonsuza kadar Türk Hakemliğinde kara bir sayfa olarak kalacak. 2022 Dünya Kupasına aday hakem ile beraber birçok hakemi uzaklaştırmak, adil olmayan ve inanılmaz bir karardı. Ülkemde ve Avrupa’nın birçok ülkesinde çok uzun zamandır Hakemlik işinin içindeyim, şimdiye kadar hiç böyle bir karar görmedim” ifadelerine yer verdi.
“Bu kararı desteklemeyeceğimi Ferhat Gündoğdu’ya söyledim”
Uilenberg, 8 Mart tarihinde 13 hakemin maç yönetemeyeceği yönünde açıklanan kararın ardından MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu’ya kararı desteklemeyeceğini söylediğini dile getirerek, “Bu kararın alındığı gün Merkez Hakem Komitesi Başkanı Ferhat Gündoğdu’ya da böyle bir kararı, birçok hakemin kariyerini gerçek olgular ve açıklamalar olmadan öldüren bir kararı, desteklemeyeceğimi söyledim” ifadelerini kullandı.
“Tahkim Kurulu’nun hakem ve gözlemcilerin lehine karar vermesinden çok mutlu oldum”NOT EDELİM:
TAHKİM VAR AMA KARARA UYAN YOK NASIL BİR SİSTEMSE
ADAMLARI SEMİNERLER BİLE ALMIYORLAR,MACTA VERMİYORLAR..
-
🔴🟡 Roman Abramovich, Göztepe'yi satın alacağı söylentisi gerçek oldu. Taraflar anlaşmaya vardı ve cuma gününe kadar resmi açıklama yapılacak.
📎 D-Smart Spor
-
B grubuna Rusya yakisirdi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
İsviçre Çakır ve ekibi için " ligimizde maç yönetsin"dediği çakır ve ekibine TFF izin vermiş
Çakır seneye İsviçre de düdük çalacak deniliyor..
Bakalım neler göreceğiz daha..
İsviçre de maç yönetsin ,Çakır gibi reklam yüzünü kaybedecegiz yoksa.
-
Gaziantep FK - Trabzonspor maçı Trabzonspor’un uçağının yoğun sis nedeniyle kalkmaması nedeniyle Cumartesi 20:30 a ertelendi
-