Futbol Konusu
-
-
Haftaya Perşembe İki Takımımızdan da Güzel Haberler Bekliyoruz
-
UEFA Ülke Puanı Sıralaması
Güncel UEFA Ülke Puanı Sıralaması
-
Trabzonspor’un hazırlık maçını izledim şu anda Beşiktaş maçına az çok baktım iki takımda 3-0 yenildi diyebilirim Beşiktaş daha bitmedi ama
Şunu farkettim Trabzon İtalyan takımla oynadı Beşiktaş İngiliz ikisi de ülke puanında ilk 5 de
Bizim ligin oynama hızı onlara göre yavaş ve o yüzden top alamıyorlar biz ancak ülke puanında ilk 10 un dışında ki lere dengiz maalesef
-
UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu Rövanş
Fenerbahçe - Dinamo Kiev (0-0)
Saat:20.00
Yayın:Exxen
Temsilcimize Başarılar
-
-
Fenerbahçe (1) -1 Dinamo Kiev 88'
-
Fenerbahçe yoluna UEFA Avrupa Liginden Devam Edecek :coksıcak:
-
-
UEFA İcra Kurulu Acil Koduyla Telekonfernasla Toplandı
Maçın gözlemci ve temsilcileriyle görüştüler Putin tezahüratı Fenerbahçe’ye büyük sıkıntı yaratacak
(Ahmet Çakar)
-
Benim görüşüm haber doğruysa en ağır olarak Fenerbahçe’yi Avrupa’dan men edip 3. Eleme turuna lig 5. Sini çıkarabilirler takipteyim
-
Top direkten döndü
Kırmızı kart yenildi
Penaltı kaçırıldı
Eski futbolcusundan gol yenildi
Fenerbahçe maçlarını izlerken daralıyorum artık. Her sene aynı terane.
-
Fenerbahçe-Dinamo Kiev maçında atılan "Vladimir Putin" sloganı nedeniyle, UEFA icra kurulunun maçın gözlemci ve temsilcileriyle görüşerek toplanma kararı aldığı bildirildi. Fenerbahçe’nin uluslararası müsabakalardan men edilmesi gündemde.
İş resmiyete döküldü bakalım sonuç ne olacak
-
- Resmi Gönderi
Saçmalık
Ana avrat küfür mü var? Yok, sana ne ben istediğim şekilde her şey telaffuz edebilirim demekki.
Biz neler duyduk neler,bana ne senin yaptırımın, ambargon.. Soysuzlar , istedikleri gibi at oynatiyorlar.
Putin abi de tüm Dünyayı oynatıyor şu anda.Bir kaç saatlik harekatı, savaşı aylara böldü.. Dünya yeter gitsin bitsin diyor.
Hani Rusya mı zorda, yoksa Dünya ve Avrupa ülkeleri mi zorda diye sorsam ?
UEFA otursun kendi kapısının önünü temizlesin, başkalarının yaptıkları savaş da dahil onları ilgilendirmez.
Sen sporuna bak ,sana ne savaş
-
- Resmi Gönderi
Fenerbahçe-Dinamo Kiev maçında atılan "Vladimir Putin" sloganı nedeniyle, UEFA icra kurulunun maçın gözlemci ve temsilcileriyle görüşerek toplanma kararı aldığı bildirildi. Fenerbahçe’nin uluslararası müsabakalardan men edilmesi gündemde.
İş resmiyete döküldü bakalım sonuç ne olacak
Mustafa haber kaynaklarını doğru araştırmanı öneririm. Çok baktım da öyle bir haber göremedim
-