Trabzonspor Turu Trabzon’a Bıraktı
FC Copenhagen 2-1 Trabzonspor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTrabzonspor Turu Trabzon’a Bıraktı
FC Copenhagen 2-1 Trabzonspor
1 farkla yenilmek de berabere kalmakla eşdeğer sayılabilir ikisin de de tur umudu için 1 gol lazım Trabzonspor turu geçebilir Bartra ve Enis ikilisi başta başlasaydı daha iyi olabilirdi
Ahmetcan Kaplan 9.5 Milyon Euro’ya Ajax’a transfer oldu sonra ki satıştan %15 pay kazanacak Trabzonspor
1 farkla yenilmek de berabere kalmakla eşdeğer sayılabilir ikisin de de tur umudu için 1 gol lazım Trabzonspor turu geçebilir Bartra ve Enis ikilisi başta başlasaydı daha iyi olabilirdi
nasıl ikisinede 1 gol lazım? copenhaga 0:0 veya her türlü berbaberlik yetiyor. Trabzon 1:0 yense bile maç anca uzuyor. Ha deplasman gol kuralı kalkmadan önce olanilirdi bu dediğin. Trabzon gol yemeden 1 tane atsa direk elerdi.
nasıl ikisinede 1 gol lazım? copenhaga 0:0 veya her türlü berbaberlik yetiyor. Trabzon 1:0 yense bile maç anca uzuyor. Ha deplasman gol kuralı kalkmadan önce olanilirdi bu dediğin. Trabzon gol yemeden 1 tane atsa direk elerdi.
O anlamda demedim uzama anlamında dedim uzatınca da kazanma umudu var tam anlatamadım 😁
Trabzonspor’un ilk yediği gole baktım ikincisine de baktım Trabzonspor 2 sini de kademe hatasından yedi diyebilirim aslında Bartra girdikten sonra hatalar azaldı rövanşta bir şeyler olabilir
Avcının vücut dili "fena duruma düştük,bir atlatsak"der gibiydi.
Konuşması ve analizleri yerinde ve hoş cümleler kuran birisidir..Hep analiz yapar,maçın artı ve eksilerini söyler.
"Turu geçecek oyun oynadık,oyunu her an domine ettik"dedi.
Ben özet baktım ve bir şey göremedim maalesef.Attigimiz golde tesadüf olmuş.. İşimiz zor.. İnşallah yener para ve puanları kapariz.
Galatasaray, perşembe günü Petrol Ofisi ile iş birliği anlaşması imzalayacak.
Austria Wien-Fenerbahçe maçının Türkiye'de şu an için bir yayıncısı bulunmuyor.
İlginç haberlerde bugün
Austria Wien-Fenerbahçe maçının Türkiye'de şu an için bir yayıncısı bulunmuyor.
İlginç haberlerde bugün
Dsmart da saat 22.00 da der TV
İlginç bir haber Arda Güler’in sonra ki satışından Gençlerbirliği %20 pay alacakmış yani aslında Gençlerbirliği Arda’yı Fenerbahçe’ye satmış
UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu
Malmö FF - DG Sivasspor
Saat:20.00
Yayın:TRT Spor
Austria Vienna - Fenerbahçe
Saat:22.00
Yayın:D Smart
UEFA Konferans Ligi Play-Off Turu
Başakşehir FK - Royal Antwerp
Saat:20.45
Yayın:TRT 1
Tüm Temsilcilerimize Başarılar Dileriz