- Resmi Gönderi
Trabzonspor şampiyonlar ligine gidip 0 çekmektense avrupaya gidip ülke puanına katkı sağlayabilir diye düşünüyorum.
Oraya kapağı atarsak para ve puan alırız ama az,ama çok.
İşimiz zor ama olmaz da değil.TS inşaallah ipi göğüsler.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTrabzonspor şampiyonlar ligine gidip 0 çekmektense avrupaya gidip ülke puanına katkı sağlayabilir diye düşünüyorum.
Oraya kapağı atarsak para ve puan alırız ama az,ama çok.
İşimiz zor ama olmaz da değil.TS inşaallah ipi göğüsler.
Trabzonspor’un zaten guruplara kalırsa ülke puanı 1.000 artacak fener ve Başakşehirde yenerse 1.400 olur Sivas’tan ümidim yok
Trabzonspor bir de asıl transferleri bekletiyor guruplara kalırsa onlara yönelecek kalamazsa transferi kapatır
Trabzonspor bir de asıl transferleri bekletiyor guruplara kalırsa onlara yönelecek kalamazsa transferi kapatır
Umarım hocada aramaz TS Mustafa
Adamlar biz nere düştük diyorlar kesin bu diğerlerinin yanında hafif kalır
O ses varya hiç çekilmez
Trabzonspor şampiyonlar ligine veda etti
Perşembe günü YouTube da kura çekimi için özel animasyonlu kura çekimi yayını yapabilirim belki öyle bir şey aklımda vardı yarın akşama doğru bir denemesini yaparım kapalı yayınla inşallah diyelim niyet olursa linki de paylaşırım
izlenip izlenmemek önemli değil denemek
Avcının vücut dili "fena duruma düştük,bir atlatsak"der gibiydi.
Konuşması ve analizleri yerinde ve hoş cümleler kuran birisidir..Hep analiz yapar,maçın artı ve eksilerini söyler.
"Turu geçecek oyun oynadık,oyunu her an domine ettik"dedi.
Ben özet baktım ve bir şey göremedim maalesef.Attigimiz golde tesadüf olmuş.. İşimiz zor.. İnşallah yener para ve puanları kapariz.
Yazık oldu
27 yıl sonra Şampiyonlar Ligi gruplarında Türk takımı yok
Sivasspor için üzgünüm pozisyon yok denecek kadar azdı malum TRT çok az dk paylaşıyor exxen ise 6 dk falan
Dele Alli Beşiktaş mı ??
Öyleymiş