Reis zaten tonla paran vardı neden arabistana gittin ki. Avrupanın büyük takımlarından birinde bitirmesini çok isterdim açıkçası. Fakat başına o kadar talihsizlik gelince bir sene içinde eski formundan eser kalmadı, avrupa takımları almak istermiydi ondan da pek emin değilim.
Futbol Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Reis zaten tonla paran vardı neden arabistana gittin ki. Avrupanın büyük takımlarından birinde bitirmesini çok isterdim açıkçası. Fakat başına o kadar talihsizlik gelince bir sene içinde eski formundan eser kalmadı, avrupa takımları almak istermiydi ondan da pek emin değilim.
Coca cola
-
Coca cola
Adamlar çok büyük başkan çokkk
-
Türkiye ligine bile gelmez dediğim adam dahada vizyonsuzunu yaptı 🙃
Futbolu kafada tamamen bitirmiş
-
Coca cola
Üstüne bir de çocuğunun ölmesi, daha bir sürü sebep var tabii
-
- Resmi Gönderi
Ona uygulanan mobbing.
Bu malum ülke ve markası işte, şakaya bile gelmez.Paraya yön veren,savaş başlatan,savaş bitiren, tüm Dünya ülkelerinin ekonomisini elinde tutan.
Para basan bastığı karşılıksız parayı malum ülkeye satan da bunlar.
Ronaldo'nun elinin tersiyle ittiği marka..
O malum ülke ve malum marka bizim hatta İslam aleminin resmi içeceği durumuna geldi.
Tüm Avrupa ülkeleri hatta takım arkadaşları bile sırt döndüler.
Hoca dışardan güdümlü bunak kadro ya almadı.
He ne oldu? kendi ayağına kurşun sıktı defoldu gitti.
O hem para kazanayım hemde hala ben bitmedim göstereyim derdin de.
Yaptığı duyulan yardımlar malum.Bilinmeyenler de cabası.
-
- Resmi Gönderi
Türkiye ligine bile gelmez dediğim adam dahada vizyonsuzunu yaptı 🙃
Futbolu kafada tamamen bitirmiş
Acaba?
-
Yeni Malatyaspor Kulübü’nden Açıklama
Kulübümüz, Teknik Direktörlük görevi için Yılmaz Vural ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlamıştır.
Teknik Direktörümüz Yılmaz Vural ve ekibine hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz.
Deli Yılmaz Oley
-
Yeni Malatyaspor Kulübü’nden Açıklama
Kulübümüz, Teknik Direktörlük görevi için Yılmaz Vural ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlamıştır.
Teknik Direktörümüz Yılmaz Vural ve ekibine hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz.
Deli Yılmaz Oley
Yılmaz hocanın takım gezintileri devam ediyor. Bakalım öbür sezon başı hangi takımın başında görücez. Hatta sezon başına da kalmayabilir
-
TFF yaptığı açıklamada, "Gaziantep FK - Beşiktaş ve Sivasspor - Galatasaray maçlarının VAR kayıtları incelendi ve bahsi geçen maçlarda hakemlerin, önemli hakem hatası yaptıkları tespit edilmiştir. Bu maçların VAR kayıtlarının yayınlanmasına karar verilmiştir." denildi.
TFF yayıncı kuruşta VAR kayıtlarını açıkladı.
Galatasaray-Sivasspor maçı VAR kayıtları:
VAR: "Erkan, Sivaslı futbolcu topa dokunmuyor ama Nelsson'u itiyor."
Erkan Özdamar: "Evet, çok net. Robin Yalçın'ın Nelsson'a teması var. Ofsayt var mı, bana onu söyleyin."
VAR: "Evet, pozisyonda ofsayt var."
-
Bu sezon belli ki plan fenerbahçeyi şampiyon yapmak diğer haftalar bakalım daha kayıtları yayınlayacaklar mı
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Bugünkü FB Antalya maçı var kayıtları açıklanirmi acaba Antalya'nın 2 gölü güme gitti şimdi bütün FB kabuklarına çekildi ben gs liyim evet Sivas maçı hakem hata yaptı biz bunu diyebiliyoz. Bakalım her hafta penaltı kazanan FB liler var kayıtları isteyebilecek mi
-
Bugünkü FB Antalya maçı var kayıtları açıklanirmi acaba Antalya'nın 2 gölü güme gitti şimdi bütün FB kabuklarına çekildi ben gs liyim evet Sivas maçı hakem hata yaptı biz bunu diyebiliyoz. Bakalım her hafta penaltı kazanan FB liler var kayıtları isteyebilecek mi
2. gol tam olarak neden iptal edildi
-
Fenere ayrıcalık geldi bile ben ne dedim feneri şampiyon yapmaya çalışıyorlar açıklanmayacakta ofsayt doğru deyip geçiştirecekler bu ofsaytsa tüm sahte koşular ofsayt olmuş oluyor
-