- Resmi Gönderi
TFF, yeni MHK başkanının Lale Orta olduğunu açıkladı
Biraz daha kibar açıklama,hesap sormama, MHK ya sataşmama bekliyorlar tek sebebi bu.
Asla bir bayana başka türlü vermezlerdi bu başkanlığı
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTFF, yeni MHK başkanının Lale Orta olduğunu açıkladı
Biraz daha kibar açıklama,hesap sormama, MHK ya sataşmama bekliyorlar tek sebebi bu.
Asla bir bayana başka türlü vermezlerdi bu başkanlığı
Fenerbahçe maçında kural ihlali olduğu söyleniyor
Her takım her maç aynı şeyi dediği için artık normal geliyor 😂
Valencia...
Trabzonspor’da Antalyaspor maçında muhtemel bir mağlubiyet durumunda Avcı ile yolları ayırma gündemde lakin Galatasaray maçı da beklenebilir
Simülasyondan Real Hayata Yolculuk
Football Manager tutkusu nedeniyle antrenörlük kariyerine başlayan Will Still, Reims kulübünün başında çıktığı 12 maçta da yenilgi yüzü görmedi.
Sözleşme imzalamak için Adana Demirspor kulüp binasına gelen Tiémoué Bakayoko, imza atmaktan son anda vazgeçti. (Skorer)
Sözleşme imzalamak için Adana Demirspor kulüp binasına gelen Tiémoué Bakayoko, imza atmaktan son anda vazgeçti. (Skorer)
Murat sancak'ın konuyla alakalı açıklamasını beklemeye geçtik bile
Spor Toto Süper Lig
Galatasaray - Trabzonspor
Gün: 05/02/2023 Pazar
Saat: 19.00
Yayın: BeIN Sports HD 1
Ödül: 400 HS Puan
keşke maç oynanmaz şıkkını da ekleseydin
Daha Çok GösterSpor Toto Süper Lig
Galatasaray - Trabzonspor
Gün: 02/05/2023 Pazar
Saat: 19.00
Yayın: BeIN Sports HD 1
Ödül: 400 HS Puan
keşke maç oynanmaz şıkkını da ekleseydin
Düşündüm ama vazgeçtim
Ayın 5 ini kolluyorum yakın vadede kar durumuna göre tasarım gelebilir
Rusya Futbol Federasyonu Avrupa yasaklarından sonra Asya Konfederasyonu'na geçmeyi planlıyor
Rusya Futbol Federasyonu Avrupa yasaklarından sonra Asya Konfederasyonu'na geçmeyi planlıyor
Yani tamam rusya'nın etik olmayan davranışları, savaşta sivilleri hedef alması tabiki kabul edilebilir bir durum değil hemfikiriz ama adamları direkt dünyadan soyutlamaya çalışıyorlar. Mesela spor faaliyetlerinin bu olaylardan etkilenmesi gerekir miydi emin değilim. Neyse elbet bir bildikleri vardır.
İnşaallah Galatasaray kazanırda dün yaşanan karagümrük beraberliğine tekrar üzülmem