Frank Schmidt, Almanya 5. Ligi'nde mücadele ederken başına geçtiği Heidenheim'ı 16 yılın sonunda Bundesliga'ya çıkardı.
“İstikrar”
Bunu Türkiye’de yapabilecek kaç takım var ben söylim 0
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturFrank Schmidt, Almanya 5. Ligi'nde mücadele ederken başına geçtiği Heidenheim'ı 16 yılın sonunda Bundesliga'ya çıkardı.
“İstikrar”
Bunu Türkiye’de yapabilecek kaç takım var ben söylim 0
Çocukluğumdan beri ev sahibi olarak gittiğim Giresunspor maçına ilk defa deplasman taraftarı olarak girecem gerçekten karışık duygular içerisindeyim
İlginç bir maç olacak benim için
Bu arada umarım Trabzon’u yener de ligde kalır
Şampiyon Galatasaray’ı ve taraftarını tebrik ederim
Şampiyon Galatasaray’ı ve taraftarını tebrik ederim
Hak ettiler, kazandılar.
Galatasaray'ı , taraftarını kutlarız
Şampiyon Galatasaray’ı Tebrik Ederim
O gün maçta olunca akıldan çıktı
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Fransa Ligue 2'ye yükselen takımlarından USL Dunkerque kulübünü satın aldı.
Yukatel Kayserispor'un 3 puan silinme cezası onandı. Kayseri ekibi, ligde 9. sıraya geriledi.
Sarı kırmızılılara, TFF tarafından kulüp lisans sistemi kapsamında 3 puan silme cezası verilmişti.
Az önce bir bilgi gördüm
UEFA olağanüstü şartlardan dolayı takımlar ligden çekilirse ve ligi etkilediğime kanaat getirirse yerel federasyon başkanını çağırıyor ve görüşme gerçekleştiriyor ve “süper final” formatı öneriyor
Federasyon kabul etmek zorunda değil ama zorunda
Format ise belli ilk 4 de ki takımların puanları yarıya bölünüyor ve kazanan şampiyon oluyor Avrupa’ya takım gönderimi de o sıralamaya göre gerçekleşiyor
Daha önce ligimizde düzenlenmişti ve sezonu yine Galatasaray şampiyon tamamlamıştı
Küme düşme yarışı son haftaya kaldı şu an çark İstanbulspor lehinde son hafta stadda olacam
Trabzonspor süper lig tarihinde ilk kez 3 maç üst üste 4 gol kaydetti bu da istatistik olarak kalsın
Fenerbahçe, 32 yıl sonra Galatasaray’a hem kendi evinde hem de deplasmanda mağlup oldu.
Küme düşen son takım Bitexen Giresunspor oldu
İddia!
2.Lig ve 3.Lig'den sonra Süper Lig ve 1.Lig'de de küme düşme kaldırıldı.
Pazartesi günü Ümraniye ve Giresun başkanı TFF'ye gidecek.
Kulüplere tebligat gittiği söyleniyor. Seneye Süper Lig 22 takım olacak. 6 takım düşecek. Son 4 takım ve 18. 17. 16. 15. Takımlar arasında oynanacak tek maç ile 2 takım daha düşecek.
benim elimde de bir bilgi var aslında onu da paylaşayım
Hatayspor'un gelecek sezonada katılmayacağı söyleniyor (hakkı saklı tutulacak) onun yerine ise düşme potasının en üstünde yer alan Giresunspor'un lige devam edeceği söyleniyor
Tabi muhtemelen bu duruma Ümraniye itiraz eder ve 2020-21 sezonu gibi 21 takımla oynanır ama itiraz kabul görmeyebilirde