• Süper Lig hakemleri, 'Radikal ve keskin kararlar alınmadığı sürece maçlara çıkmayacağız, gerekirse yabancı hakemler yönetsin.' görüşünde birleşti. (beIN SPORTS)

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Galatasaray UEFA Avrupa Ligine Düştü

• Resmi Gönderi

Galatasaray UEFA Avrupa Ligine Düştü

Kötü futbol. Galatasaray'lı arkadaslar kızmasın. Ama Zaha'nın manasız calimlarini , Icardi'nin sırf forvette durup altıpasta gol beklemesini , Tete yedekte Ziyech varken bu kadar etkisiz oynamasını, Kerem'in kendi pozisyonundaki istatistiği belliyken neden ısrarla 10 numara oynatildigini ben bir nedene baglayamadim. Bir performans düşüklüğü bariz var Galatasaray'da. rakibin olan Kopenhag'a 90.dakikaya kadar dogru durust 1 sut alamıyorsan sampiyonlar liginde işin yok. Ki Şampiyonlar ligi için gayet kaliteli bir kadrosu olduğu kanaatindeyim. Avrupa Liginde başarılar dilerim🫡

• Resmi Gönderi

Çok haklı bir yazı 🤔

Görmüyor musun?

Sen yoksan bir eksiğiz diyorlar, gidiyorsun en uzak yerden bile izlemek için 80 TL istiyorlar, hepsini tek tek tanıyorsun biliyorsun hiç biri seni tanımıyor, soğukta donma pahasına maçlarını izliyorsun, hepsi lüx arabasına binip evine gidiyor sen otobüsle dönüyorsun, trilyonlar kazanıyorlar sana bir :çay: bile ısmarlamıyorlar,

evin her tarafını renkleriyle resimleriyle donatıyorsun oysa beraber çekilmiş hiç bir resminiz yok, tutku aşk sevgi ile bağlanıyorsun hiç satmıyorsun ama onlar üç kuruş fazla para veren takıma gitmekte tereddüt bile etmiyorlar, yetmiyor dönüp sana bide gol atıyor atarken sevinmeye devam ediyor profesyonellik deyip işin içinden çıkıyorlar.

Sen GOOL diye bağırdığında golden başka bir şey olmadığını onların hesaplarına primler yattığını görmüyor musun?

Yani: Büyütmeyin, kırmayın sevdiklerinizi, başkaları bu kadar rahatken, rahatınızı bozduğunuza değmez..

Alıntıdır

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Portekiz Futbol Federasyonu, Halil Umut Meler'e saldırının ardından Portekiz'deki lig maçlarına Türk hakem atamanın mümkün olduğunu bildiren bir mektubu TFF'ye yolladı.

Portekiz'den TFF'ye gönderilen mektupta, "Yaşanan hakem saldırısı sonrası Türk hakemlere destek olmak ve rekabetin korunmasını sağlamak amacıyla Türk hakemlerini Portekiz'de görevlendirmeye hazır olduğumuzu bildirmek isterim." ifadeleri kullanıldı.

Ayrıca, "Birlikte hakemliği güçlendirmek ve korumak, sporla ilgilenen herkes için güvenli ve adil bir ortam sağlamak için çalışabiliriz. Hepimiz hakemlerin güvenliği konusunda endişelenmeliyiz. Adil rekabette hayati bir rol oynayan hakemleri korumamız gerekir." sözleri yer aldı.

(Goller Cepte)

• Beşiktaş, güncel borcunu 8 milyar 282 milyon 243 bin TL olarak açıkladı. (Yeni Şafak Spor)

Kaynak belirtiyorum paylaşımlarda yoksa her yerde haber aynı

• Harici İçerik twitter.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

• Resmi Gönderi

Ceko sakatlanmış haberleri dolanıyor. Galatasaray maçında sahada olur deniliyor . İnşallah olur. Ama olmazsa da ben Batshuayinin eksiğini kapatabilecegini düşünüyorum. Ceko bir forvet değil komutan gibi sahanın her yerinde . Sadece kendi işini yapmıyor. Bir maçta 5 6 kaçırıyor 1 2 atıyor. Ama her pozisyonun içinde var. Batshuayi biraz daha Icardi tarzı bir golcü. Altipasta at bitirsin. Ceko oynarsa büyük avantaj sahada büyük karakter. Ama yaratılan pozisyon bakımından Bats'in da eline gelen fırsatları kacirmayacagini düşünüyorum. Tadic diye bir asist makinesi var paslarını izlerken çok keyif alıyorum 🫡

• Buda oldu

İstanbulspor Trabzonspor maçında İstanbulspor başkanı dk 70 de takımı sahadan çekti

• İstanbulspor 1-2 Trabzonspor

(Yarıda Kesildi)(dk:72)

• Cumhurbaşkanı’ndan haber gelir şimdi devam da edebilir hakemler daha sahada çünkü

• Maç resmen yarıda kaldı