• Resmi Gönderi

Sahadan çekilmek nedir yaa

Tepki. Bir degil iki degil . Butun kulüpler bu federasyondan rahatsiz. Bir iki kulüp haricinde. Nedeni de bellidir az çok. Düzelmeye gitmek için federasyonun temizliğe ihtiyaci var. Puan silmeyle falan durduramazsın.

Trabzon başkanı da hak mahrumiyeti varken maça gelmiş. Kararları tanımayıp adeta

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Pozisyonda penaltı falan yok. Önce istanbullu ayağa basıyor.

Harici İçerik twitter.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

❤💙 EN BÜYÜK TRABZONSPOR ❤💙

• Hakem hatalı pozisyonda ama, her aleyhine hakem hatası yapılan kulübün başkanı takımı maçtan çekerse, gidip hakeme yumruk atarsa bu ligin çivisi çıkar ki çıktı bile zaten. Ligleri süresiz ertelediler sözde sonra1 hafta sonra devam ettirdiler. Devam edilen haftanın ilk maçında bu sefer de bu yaşandı. Ne yapsan boş kökten bir değişim şart artık TFF'ye de Hakem Kuruluna da.

:kralice:

• Resmi Gönderi

Gokhan6167 pozisyon yüzünden çekilmedi takım zaten. Ki herkes kendi takımı lehine düşünür çoğu zaman ona göre konuşur. Trabzonspor'a karşı yapılsaydı sen de penaltı derdin muhtemelen. Ki ben objektif olarak penaltı diyorum. Ki Trabzonspor'u da çok severim. Mesele pozisyon değil. Mesele her mac bariz ve maçı etkileyen hakem hataları artık. Şayet bu pozisyon Fener Galatasaray maçında olsa taraftar sahaya iner bu sefer. Zaten tahammül diye bir şey kalmadı taraftarda şu saçma yönetim yüzünden

• Bu pozisyona Dünyanın hiç bir yerinde penaltı demem kendi takımıma olsada penaltı demem önce İstanbullu ayağa basıyor videoyuda attım zaten sonra dengesiz bir biçimde mendy e tosluyor maçı canlı izledim adam sadece diz bölgesini tuttu ki dizler çarpışıyor yüzünü hiç tutmadı bile İstanbullu kendi kendine dengesiz bir biçimde geliyor. Bu pozisyon yüzünden çekildiler ayrıca. Karşısında Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş olsa çekilebilir miydi sahadan. Resmen Trabzonlu başkan niyeyse Trabzonspor maçında sahadan çekiliyor. Yıllardır neler yaşadık sahada 7 kişi kaldık sahadan çekilmedik dik durduk hep. Trabzon üstünden nedense her seferinde oyun kurmaya kalkıyorlar ama altında kalırlar merak etmesinler.

• Resmi Gönderi

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan:

"Ecmel Başkan bana 'Hakkını helal et. Sizinle alakalı değil. Ben artık bu yapılanları kaldıramıyorum' tarzında bir cümle söyledi. İkna etmeye çalıştım ama kararlıydı.

Bu federasyonun gerekeni yapacağına inanmıyorum. Bu saatten sonra ciddi ciddi oturup konuşmamız gerekiyor. Marka değeri için yapılması gerekenleri yapması gereken bir kurum var."

• Zaten olay bizimle alakalı olup olmaması değil bunu bizim maçta yapması ya Trabzonlu olmasından cesaret aldı ya da başka bişey bilemem ama sonuç olarak bunu bizim maçta yaptı 3 hafta sonra Fenerbahçeyle maçı var mesela orda hakkı yense ordada yapabilir miydi acaba

• Resmi Gönderi

Zaten olay bizimle alakalı olup olmaması değil bunu bizim maçta yapması ya Trabzonlu olmasından cesaret aldı ya da başka bişey bilemem ama sonuç olarak bunu bizim maçta yaptı 3 hafta sonra Fenerbahçeyle maçı var mesela orda hakkı yense ordada yapabilir miydi acaba

Evet haklisin. Boşver her turlu 3 puan cepte 🫡😬

• Kayserispor Fenerbahçe maçındaki uzatma dakikalarında iki kırmızı kart çıktı

Fred

Mert Hakan

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Resmi Gönderi

inanılır gibi değil bu kart. Akıl alır gibi değil

Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

• inanılır gibi değil bu kart. Akıl alır gibi değil

Ya maç izlemedinmi hakem yine iyi sabırlı davrandı fred hakemin üzerine koşuyor ilk anda bı dovmedigi kaldi