değişik ve garip ama sevdim
Futbol Konusu
-
-
Fb Gaziantep maçını izliyom ve sonuç ne olur bilmem ama hakem resmen Fb kazansin diye herşeyde biseyler arıyor fb futbolcular her cezasahasi içerisindeki pozisyon da penaltı diye hakeme koşuyor
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
- Resmi Gönderi
Cannavaro ve Maldini, Ronaldo'yu durdurmaya çalışırken.
-
Cannavaro ve Maldini, Ronaldo'yu durdurmaya çalışırken.
O zaman bir tartışma başlatayım gerçek Ronaldo kimdir ?
Edit: Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro
-
Edit: Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro
ikiside değil tek gerçek leynıl messi
-
- Resmi Gönderi
Edit: Cristiano Ronaldo dos Santos AveiroAnlasam cevap verirdim ama bilemedim
-
ikiside değil tek gerçek leynıl messi
Dün beleşten ödül almış gene 🙃
-
Eni Destan 2 gol 1 asistlik performansla Manisa FK maçının yıldızı oldu
Milli takımın forvet tarafı alev aldı yanıyor🔥 Onuachu'nun yokluğunda biraz daha fazladan süre alacak
-
Corendon Alanyaspor'da müthiş son dk golü
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
- Resmi Gönderi
Corendon Alanyaspor'da müthiş son dk golü
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Fena asmış 👏. Adama et, balık yedirmek için ellerinde huni ile kovalıyorlarmış
-
Trabzonspor - Galatasaray maçının VAR Hakemi Özgür Yankaya oldu
Zerre güvenim yok bu arada kendisine daha güvenilir bir VAR hakemi atanabilirdi
-
Trabzonspor - Galatasaray maçının VAR Hakemi Özgür Yankaya oldu
Zerre güvenim yok bu arada kendisine daha güvenilir bir VAR hakemi atanabilirdi
İsterse Abdurrahim Albayrak olsun Trabzon yenecek inşallah
-
İsterse Abdurrahim Albayrak olsun Trabzon yenecek inşallah
Doğu üst bileti aldım akşama maçtayım eğleneyim yeter bana sadece geri top izlersem 70 te bile çıkabilirim
-
Doğu üst bileti aldım akşama maçtayım eğleneyim yeter bana sadece geri top izlersem 70 te bile çıkabilirim
Skoru alırsak 70 e kadar isterse uğurcan baskı gelmediği sürece 80 ene kadar ayağında bekletsin topu umrumda olmaz
-