- Resmi Gönderi
Abdulkadir Ömür, Hull City'de.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAbdulkadir Ömür, Hull City'de.
🤝 Fenerbahçe ve Fatih Karagümrük, Emre Mor transferi için anlaşma sağladı!
Sercan Hamzaoğlu
⚫️⚪️ Beşiktaş, Sao Paulo'dan ayrılmak isteyen James Rodriguez için menajeriyle temasa geçti!
Globo
🤝 Trabzonspor, Divock Origi'nin kulübüyle anlaştı!
❌ Ancak oyuncu Süper Lig'e gelmeyi tercih etmedi.
Yağız Sabuncuoğlu
Trabzonspor'da olası bir mağlubiyet sonrası Avcı ile yollar ayrılacak (kaynak aşağıda link ile verilmiştir)
bu arada güvendiğim sayfalardan biri kendisi
bu arada güvendiğim sayfalardan biri kendisi
Adamın kasketini verin o zaman iş yapar.
Trabzonspor'da Eski Başkan Muharrem Usta'nın Tekrar Başkanlık İçin Çalışmalar Başlattığı İddia Ediliyor (Dik Futbol)
İbrahim Hacıosmanoğlu dönemini Ertuğrul Doğan dönemine benzetsek tekrar usta ardından Ağaoğlu vari bir adam
İbrahim Hacıosmanoğlu dönemini Ertuğrul Doğan dönemine benzetsek tekrar usta ardından Ağaoğlu vari bir adam
Açık söylemek gerekirse Usta iyi bir başkandı lakin çok para verdi transferlere değerinden fazla eğer bundan ders çıkarıp geldiyse buyursun ama yine aynı olay olacaksa uzak dursun
Twitter'da Dursun Özbek istifa tagı açılmışta sebebi anlamadım yani çok saçma adam güzel gidiyor ama açanlar Galatasaray'lı
Twitter'da Dursun Özbek istifa tagı açılmışta sebebi anlamadım yani çok saçma adam güzel gidiyor ama açanlar Galatasaray'lı
Dursun Özbek bonservisli futbolcu almayın talimatı vermiş diyorlar. İstifa tagı ile ne kadar alakalıdır bilmem
Yeni sistemin Trendyol Süper Lig’de 26. hafta maçları itibarıyla uygulanması bekleniyor.
Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF), hakem kararları hakkındaki tartışmaları önlemek amacıyla VAR kayıtlarını açıklayacağı kaydedildi.
Yeni sistemin Trendyol Süper Lig’de 26. hafta maçları itibarıyla uygulanması bekleniyor.
Adam istifa etmemek için her şeyi yapıyo 😅
Süper kupa rezilliğini unutturamazlar
sabah bir uyanıyorum bakıyorum satın alma opsiyonlu forvet almışız ne yapacaz bu adamı çok merak ediyorum adam daha geçen a sporda paramız yok dedi şimdi gökten para indi sanırım