- Resmi Gönderi
✍️ Anlaşma Sağlandı
🤝 Lazio ve Fenerbahçe, Ryan Kent’in kiralık transferi için anlaştı.
Di Marzio
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur✍️ Anlaşma Sağlandı
🤝 Lazio ve Fenerbahçe, Ryan Kent’in kiralık transferi için anlaştı.
Di Marzio
Trabzonspor için teknik direktör haberi gündeme düştü ama bu teknik direktörü alacaklarını düşünmüyorum o yüzden haberi paylaşmayacağım
Trabzonspor için teknik direktör haberi gündeme düştü ama bu teknik direktörü alacaklarını düşünmüyorum o yüzden haberi paylaşmayacağım
Umuyorum desem daha doğru olur Romanya'lı biri ve en son 2007 yılında Avrupa'da FCSB takımını çalıştırmış ondan sonrası Asya böyle birini getirmek delilik olır
Kim? Fatih Tekke mi?
Kim? Fatih Tekke mi?
Açıkça söylemek gerekirse adamımız bu
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Kapat, kapat😅. Yılmaz Vural daha iyidir
Kapat, kapat😅. Yılmaz Vural daha iyidir
En son Menemenspor'u çalıştırıyordu
⛔️ Transfer Beklemede
🟡🔴 Galatasaray'ın Serge Aurier transferi, takımlar arasındaki ödeme koşulları anlaşmazlıkları nedeniyle askıya alındı.
Fabrizio Romano
Fenerbahçe'ye orta saha (8 numara) ve king giderse bı tane kanat forvet lazım. Saldana menajer ittirmesi gibi duruyor pek içime sinmedi açıkçası. Lincoln ün gitme ihtimalinin sebeplerinden birisi de zajc denilen elemanın gitmek istememesi ve bu nedenle yabancı kontenjanını sıkıntıya sokması.
Ameliyattaki doktor hasta bırakır bu habere mustafa28 👀😆
Ameliyattaki doktor hasta bırakır bu habere mustafa28 👀😆
Bir ara Yeni Mersin İdman Yurdu içinde benzer bir haber okumuştum diye hatırlıyorum ama sanki biraz farklıydı o haber
🤝 RB Bragantino, Fenerbahçe forması giyen Lincoln Henrique’yi satın alma opsiyonuyla beraber kiraladı!
Satın alma opsiyonu | 6 milyon €
Oyuncu yarın sağlık kontrolü için Brezilya’ya gidecek.
Yağız Sabuncuoğlu
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Yalnız adam da tam bize gerekli adamda olabilir ne yönetim ne oyuncular kolay kolay yiyemez adam aslana zincir takıp gezdirmiş boynuna yılan dolamış fotoları gördüm twitter'da şimdi
Şota ile Kontralara doğru tekrar başladı