UEFA Uluslar Ligi Heyecanı Başlıyor
Futbol Konusu
-
-
Japonya 2026 Dünya Kupası'na Katılım hakkı kazanan ilk ülke oldu (AA Spor)
-
Sonuçlar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Millilere helal olsun,iki maçta da çok iyiydiler
-
Tüm Play-Off Sonuçları (İki maçın toplam skorları yazılmıştır)
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Dünya Kupası Elemelerinde son rakibimiz İspanya oldu
-
Çeyrek Final Sonuçları
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
KDZ. Ereğli Belediyespor 3. Ligde...
-
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
YASİN KOL
FIFA kokartı ❌
Oyunculara iletişim ❌
Daha önce derbi yönetmedi
Daha önce klasmanı düşürüldüGündemi hakem hatalarıyla dağıtacaklarına inanmaya başladım yavaştan 😅
-
Beşiktaş retro forma çıkarmış
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bir süredir var çekimleri yeni yapılmıştır. Aldık bile çoktan 🙂
-
- Resmi Gönderi
Bir süredir var çekimleri yeni yapılmıştır. Aldık bile çoktan 🙂
Hiç birinin forması beş para etmez gözümde
Klasik formaları ve renkleri unuttuk ve özledik
Çubuklu ve parçalı siyah beyaz,sarı kırmızı, sarı lacivert bordo mavi renklerimiz nerede?
Yıllardır bir türlü anlam veremedim gitti bu abuk subuk tasarımlara ve renklere
-
Hiç birinin forması beş para etmez gözümde
Klasik formaları ve renkleri unuttuk ve özledik
Çubuklu ve parçalı siyah beyaz,sarı kırmızı, sarı lacivert bordo mavi renklerimiz nerede?
Yıllardır bir türlü anlam veremedim gitti bu abuk subuk tasarımlara ve renklere
2017'den bu yana çıkan özel formaları alıyorum sadece. Bir de pandemi sezonundaki şampiyonlukta hediye gelen çubuklu formam var. Dediğin gibi abi abuk subuk tasarımlarla estetiklikten uzaklaşıyorlar.
-
Galatasaray Beşiktaş'a mağlup oldu
-