- Resmi Gönderi
trakyadan busenede bise meklememek lazim.bukadar fabrika varken kar yagmaz.yagsada tutmaz.
Leventte 30 cm kar olduysa trakyadada olur
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturtrakyadan busenede bise meklememek lazim.bukadar fabrika varken kar yagmaz.yagsada tutmaz.
Leventte 30 cm kar olduysa trakyadada olur
trakyadan busenede bise meklememek lazim.bukadar fabrika varken kar yagmaz.yagsada tutmaz.
fabrrikalarin olmasi uzun vadede iklim degisimine katkisi olabilir lakin kisa vadede bu kadar keskin bir etki ongorulemez
Ecmwf akşam güncellemesinde Trakya'ya yine kar verdi çok ciddi olmasada güzel kar yağışı alacaktır Trakya.
Sistem 2 Şubat Çarşamba öğle saatlerinde Balkanlardan sınırımıza doğru giriş yapıyor ve tüm Trakya'ya kademe kademe yayılıyor(Tüm Trakya'ya varması akşam-gece saatlerini bulabilir).Ve 3 Şubat Perşembe'ye kadar etkili olucaktır.
Yükseklerde 10-15 cm alçaklarda ise 3-10 cm'lik örtü muhtemeldir
Trakya'da internet icat edilmedi sanırım çok sessiz konu :D
Beklentimizi düşük tuyoruz hocam ki üzülmeyelim. 😊 Ömer
evet beklenti dusuk sonra uzuluyoruz.
tekirdağ kar beklemesin derim silivri ile aynı kaderi paylaşacaktır havada saf kar görürsünüz sadece örtü falan zor bu görüntüde edirne ve kırklareli için ise 10 15 cm örtü beklerim 1 gece de bu sistem kırklareli ve edirne sistemi
Trakya'da internet icat edilmedi sanırım çok sessiz konu :D
Tekirdağ'da üniversite okumak bir kar sever için işkence... Çaresizce olanları izliyoruz..
Beklentimizi düşük tuyoruz hocam ki üzülmeyelim. 😊 Ömer
evet beklenti dusuk sonra uzuluyoruz.
Tekirdağ'da üniversite okumak bir kar sever için işkence... Çaresizce olanları izliyoruz..
Beklentiyi düşük tutmanız iyi fakat hiçbir şey beklememeniz yanlış olur ben örtülü kar bekliyorum aksi benim için sürpriz olur
Tekirdağ ile ilgili haberler aldım..Kar almış ne kadar pek bilgim yok ama..Rakım,köy,ilçe vsvs farklı olabilir.Malkara gibi sanki aklımda kalan.
Neyse merkez de ,ülke genelinde de güzel yağışlarımız olsun inşaallah.
Tekirdağ ile ilgili haberler aldım..Kar almış ne kadar pek bilgim yok ama..Rakım,köy,ilçe vsvs farklı olabilir.Malkara gibi sanki aklımda kalan.
Neyse merkez de ,ülke genelinde de güzel yağışlarımız olsun inşaallah.
Merkezde kar yok hocam hatta yakın civar köylerde bile yok şu an anlık yağmur yağıyor. Malkara taraflarını bilemem.
corluda hava sogumaya basladi.2 sate kadar kar yagar
Merkezde kar yok hocam hatta yakın civar köylerde bile yok şu an anlık yağmur yağıyor. Malkara taraflarını bilemem.
Kaan59 denk gelsin inşallah..MGM uyarıyı verdi..
Yapılanyapılan son değerlendirmelere göre halen Tekirdağ çevrelerinde devam eden yağmur'un gece saatlerinden itibaren havanın soğumasıyla karla karışık Yağmur ve kar yağışına dönmesi bekleniyor kar yağışlarının ilimizin iç ve yüksek kesimlerinde yer yer kuvvetli 5 -15 santim olması beklendiğinden ulaşımda aksamalar buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır
Başlama 03.02.2022 saat 00.00
Bitiş 03.02.2022 saat 11.00
Kaan59 denk gelsin inşallah..MGM uyarıyı verdi..
Yapılanyapılan son değerlendirmelere göre halen Tekirdağ çevrelerinde devam eden yağmur'un gece saatlerinden itibaren havanın soğumasıyla karla karışık Yağmur ve kar yağışına dönmesi bekleniyor kar yağışlarının ilimizin iç ve yüksek kesimlerinde yer yer kuvvetli 5 -15 santim olması beklendiğinden ulaşımda aksamalar buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır
Başlama 03.02.2022 saat 00.00
Bitiş 03.02.2022 saat 11.00
İyi ki ümitlenmemişim hocam kar adına hiçbir şey yok. Koca sistemi yağmur ile geçirdik. Ben kendi adıma kışı kapattım
Modellerde aynı şekilde hepsi yanıldı.