Bişey sormak istiyorum hocalarım bu radardaki oluşumlar öğleden sonra veya ne zaman bilmiyorum da güçlenme ihtimali varmı acaba yalova için soruyorum kim cevap verirse şimdiden teşekkür ederim
Marmara Bölgesi Yorum Konusu
-
-
Bişey sormak istiyorum hocalarım bu radardaki oluşumlar öğleden sonra veya ne zaman bilmiyorum da güçlenme ihtimali varmı acaba yalova için soruyorum kim cevap verirse şimdiden teşekkür ederim
Şu anda kütlelerin birazcık etkisi az öğleden sonra akşama doğru birazcık daha kuvvetlenecek akşama muhtemelen görebilirsin kar yağışı
-
Şu anda kütlelerin birazcık etkisi az öğleden sonra akşama doğru birazcık daha kuvvetlenecek akşama muhtemelen görebilirsin kar yağışı
İnşallah hocam
-
Feci tipi başladı göz gözü görmüyor
-
Böyle bir şey yok sistemin en yoğun yağışı
-
Efsane bir tipi var cam kapanacak
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Fena yağıyo körfez turu yapıyom
-
-
Oluşumlar olmaya devam eder ama Yalova’ya kadar inemeyebilir. Bugün sistemin en etkili kısmıydı. Net bir şey söylemek zor radar takip et
-
- Resmi Gönderi
Oluşumlar olmaya devam eder ama Yalova’ya kadar inemeyebilir. Bugün sistemin en etkili kısmıydı. Net bir şey söylemek zor radar takip et
ne güzel yağıyor
-
Çok yoğun oluşumlar olmaya bilir ama örtü alırsın diye düşünüyorum
-
- Resmi Gönderi
Gebze öğle saatlerinden,o saatlerde hala yağıyordu.
Geceden güzel kar bırakmış Gebze ye
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Çok yoğun oluşumlar olmaya bilir ama örtü alırsın diye düşünüyorum
İnşallah hocam çünkü dün gecede örtü olmadı düzgün yağış olmadı
-
İnşallah hocam çünkü dün gecede örtü olmadı düzgün yağış olmadı
İmkansız.
-
İmkansız.
Ney hocam imkansız olan
-