Ney hocam imkansız olan
Dün gece örtü olmaması hatta şöyle diyim direkt bu sistemde örtü olmaması. Değişik.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturNey hocam imkansız olan
Dün gece örtü olmaması hatta şöyle diyim direkt bu sistemde örtü olmaması. Değişik.
Hocam düzgün yağış bile olmadı ki gece bende hiç sabaha karşı yağdı sadece araba üstleri çatılsr tuttu şimdi tertemiz bişey yok
Bu akşam ve gece ne olur onu merak ediyorum bi bu gece kaldı işte ah ahh canını yiyim cephe yağışının
O sizden kopup gelen kucukcuk parçalar burada köy yollarını kapatıyor. Karasallik ne kadar önemli. Su sistem biraz batı li gelseydi burada hayat duracaktı. 3 gündür 6-7 kere beyazladik 5 dk lik yağış ile. Konumumuz mükemmel ama şansızlık iste
Ayak basılmayan yerlerde bileğime kadar kar vardı.Ne kadar cm kar yapıyor bilmiyorum ama göz kararı 10 cm civarı bence.Keşke çekirdek zonguldak tarafından girseydi.
Ayak basılmayan yerlerde bileğime kadar kar vardı.Ne kadar cm kar yapıyor bilmiyorum ama göz kararı 10 cm civarı bence.Keşke çekirdek zonguldak tarafından girseydi.
Zonguldak'ta benim konumda 40 cm kar vardı valla
Benim rakım 40 civarı ondan.Bir ara hiç kütle gelmedi o ara bayağı bir eridi ama sonra biraz toparladı.
Dedik sana
Benim rakım 0 olmasına rağmen hiç dokunulmamış yerlerde 15-20 cm vardır rahat
Umuttepe anlık yoğun tipi var
Bursa'da kopan dek bize kadar ulaşıyor sanırım 10 dakikada beyazladik
Dışarıda fena bir kar yağışı var
Göz gözü görmüyo