Ortamı germeye ne gerek var arkadaşlar,sonunda hepimiz kar için soru soruyoruz veya yanıtlıyoruz.Küçük bir şey için kalp kirmak pek hosnut olmaz diye dusunuyorum.Saygilar.
Marmara Bölgesi Yorum Konusu
-
-
Eyvallah abi çıkıyorum merak etme siteden. Zaten istenmediğim yerde niye duruyum hayırlı geceler hepinize.
-
- Resmi Gönderi
Eyvallah abi çıkıyorum merak etme siteden. Zaten istenmediğim yerde niye duruyum hayırlı geceler hepinize.
Olayı böyle bir yere çekmeniz mantık çerçevesi dışında bir tavır olmuş. Biz burada sadece kar kovalamıyoruz. Biz burada bir aileyiz. Burada herkes eşit haklara sahiptir. Ancak Saygı ve sevgi çerçevesi içerisinin dışına çıktınız mı. O zaman siteden de çıkış yapabilirsiniz.
-
- Resmi Gönderi
SnowyKerem tamam abi. Daha fazla gerginliğe gerek yok
-
Haklısınız kardeşim
-
Ömer 30 dk once bir rüzgar başladı , ve 10 dk oldu cok guzel kar yağıyor , radara baktim kütleler var , DEK mi devreye girdi ? Marmara denizi de çalışıyor anlaşılan , dogru mu
-
6 civarına kadar ayakta kalmaya çalışacağım bakalım sağlam bi kar görebilecek miyim konumum adına uykudan önce :D
-
Ömer 30 dk once bir rüzgar başladı , ve 10 dk oldu cok guzel kar yağıyor , radara baktim kütleler var , DEK mi devreye girdi ? Marmara denizi de çalışıyor anlaşılan , dogru mu
Siklonik yağışlar onlar
-
Gebzenin durumu nedir acaba Kaç cm olur tahminen
-
Yağış hafiften orta düzeye çıktı yavaş yavaş artıyor zaman geçtikçe
-
Gebzenin durumu nedir acaba Kaç cm olur tahminen
14-20 Ocak Arası Kar Yağışlı Sistem
-
Garip bir şekilde konumumda yağış kky'a döndü. Yaklaşık 7 saattir aralıksız kar alıyorduk.
-
Istanbul-Esenyurt civarına bu gece kar var mı ve yarın gün içinde etkili yağış olacak mı?
-
Tüm kar severlere hayırlı geceler sabaha kadar umarım çok birşey kaçırmış olmam ❄️
-
- Resmi Gönderi
Istanbul-Esenyurt civarına bu gece kar var mı ve yarın gün içinde etkili yağış olacak mı?
Gece Avrupa yakası deniz etkili kar yağışlarından nasibini alacaktır ama sürprizlere açık. Yarın daha etkili kısmını gün içerisinde görebiliriz.
-