Her zaman yüksek verir sıcaklıları verdiği değerden ben kendi konumum adıma 2.5 derece daha düşük alıyorum
Marmara Bölgesi Yorum Konusu
-
-
anladım hocam kıyı keminde oturuyorum rakımı 10 geçen karda 5 santim civarında yağdı güzel kar görmek istiyorum
-
Normal şartlarda konumum da ortalama verdigi değerler ölçülurdu bugün 5 verdi 2.5 derece civarındaydı 1-2 derece oynama payı var
-
bir de köyde oturuyorum yani o kadar ev yok etrafımda ama deniz seviyesindeyim etki eder mi
-
bir de köyde oturuyorum yani o kadar ev yok etrafımda ama deniz seviyesindeyim etki eder mi
Aşırı bir etkisi olmaz
-
Deniz seviyeleri sıcaklık anlamında biraz riskli olabilir ani sıcaklık değerlerine bakacağız
-
Ecmwf'ye göre yarın akşam 20'da kar Çanakkaleden giriş yapıyor gece 1'de tüm Marmara'da kar başlamış oluyor
-
- Resmi Gönderi
Ecmwf'ye göre yarın akşam 20'da kar Çanakkaleden giriş yapıyor gece 1'de tüm Marmara'da kar başlamış oluyor
-
AC7A65E9-C85B-40B0-9C98-C710DB8A8932.jpeg
Senelerdir böyle bir tablo göremedik. Şimdi önümüzde duruyor. İnşallah artık bozulma olmaz. Dün akşam genel olarak moraller biraz düştü 3. siklonu yok ettikleri için ama telefondaki hava durumu hiç değişmedi 9 gün kar veriyor. Sadece önümüzdeki hafta cumartesiden itibaren sıcaklığı biraz artırmış. Ne diyim umarım bu 9 günlük kar görüntüsü hiç değişmeden gelebilir.
-
- Resmi Gönderi
mgm sabah guncellemesi boyle. su an takipteler. siklonun hareket hizina ve rotasina gorede ogleden hemen sonra uyarilarini verecektir.
-
Turuncu uyarı geldi
-
Hocam bu İstanbul için hazırladığınız kar haritasinu Marmara için de hazırlayabilir misiniz? CAN
-
- Resmi Gönderi
Hocam bu İstanbul için hazırladığınız kar haritasinu Marmara için de hazırlayabilir misiniz? CAN
İstanbul özel hazırladım hocam başka bir harita hazırlamayı düşünmüyorum.
-
İstanbul özel hazırladım hocam başka bir harita hazırlamayı düşünmüyorum.
Tamamdır hocam
-
Ömer ecmwf windy de izmit için Max 1 deecee verirken MGM nasıl 3 yazıyor
-