Marmara Bölgesi Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Yagmur bile denmez buna 2 mm
-
Yagmur bile denmez buna 2 mm
Bu sayılar neredeyse hiç tutmuyor daha fazla olursa şaşırmam
-
- Resmi Gönderi
yagislari alalimda gerisi teferruat.
-
-
-
yağmaz kardeşim bursayı tanıyorsak az çok 1 tane bile atmaz .o kar 600 metreden aşşağı inmez. belirli bi yeri var o karın ordan aşşağı çok zor iniyor 700 rakımda kalıyor o kar hep genelde .. hep aynı yerde kalır. dağın dibinde oturuyorum yakınım . bıçak gibi keser .çizgi gibi
bu derecelerde 7 derecelerde falan hep aynııs olur .:) o çizgi gibi yerde kar 20 cm olur. ordan 50 metre aşağıya inmez. haftalarca inmez çakılı kalır sıcaklık yetmiyor.
700 rakımda kar 1 aydır erimedi.
teleferikle çıkarken rakım 375 metre. yağmur yağıyor. 300 metre yükseliyoz kara çeviiryor aksam geri dönüyoz aşşağı iniyoz aşşağı hala yağmur yağıyor sabah kalkıyorum gene aynı böyle günlerce gittiğini biliyorum.,
rakım 700 olacakki kar gör
bilecike yağar. bursanın 550 600 rakım aşşağısına inmez. büyük bir sürpriz olmassa.
-
ve dediğim gibi oldu arkadaşlar bursaya 20 kg yağış bekleniyordu yağan yağmur 16 17 kg. yağış etkisini kaybetti.
iyi bir yağış aldık. şubat 20 sinden marttın bu zamanına kadar. ilk defa.
kar konusuna gelicek olursak :))
gene dediğim gibi o standart yer 700 750 rakım sınırında kaldı kar. ( yani bolu rakım seviyesinde kalıyor ) ordan aşşağıya inmedi. kar çok yukarda.
klasik mart ayı yani bu yaşadıklarımız. bilindik mart ayı. sürpriz yapamadı.
uludağa yağan kar 25 cm ..
-
pasted-from-clipboard.png
Hem İcon hem Ecmwf saat gece saatlerine Yalova Bursa Kocaeli ve İstanbul'un Anadolu yakasında etkili olucak bir yağış vermiş ama ikiside farklı şekilde vermiş İcon yağışın şiddetli olacağını söylerken Ecmwf orta kuvvette yağış beklemiş bakalım neler olucak. -
- Resmi Gönderi
Cimri icon böyle veriyorsa bogaz anadolu bursa iyi yagis alir
-
-
Maşallah şimdi yağmur sesiyle uyumak var. Bilen bilir o sesle uyumanın güzelliğini. Birde pencereyi açarım serin serin eser ohh
-
Maşallah şimdi yağmur sesiyle uyumak var. Bilen bilir o sesle uyumanın güzelliğini. Birde pencereyi açarım serin serin eser ohh
Mükemmel bir şey kafa dağıtıyor
-
Marmara Bölgesinin güzide insanları sizide tahmin yarışmasına beklerim bana rakip lazımda ?
-
bursada anlık dolu yağışı oldu 1 2 dk kadar sürdü küçük taneli şekilde. sonrası hızlı yağmur 10 dk sürdü ve durdu.
-