Gfs öğle güncellemesinde özellikle Perşembe günkü yağışları arttırdı
Marmara Bölgesi Yorum Konusu
-
-
Mgm Doğu Marmara için yarın akşama kadar yoğun kar vermiş
Tam bunu yazmaya geliyordum. Gözümüz aydın
-
Tam bunu yazmaya geliyordum. Gözümüz aydın
inşAllah dün gece gibi elimizde patlamaz buda
-
inşAllah dün gece gibi elimizde patlamaz buda
O zaman tam fiyasko olur işte :D
-
Son dakika gollerini severiz rahat olun..
-
Bu saatten sonra marmaranin doğusuna görseniz görseniz belki 10 dk yoğun kar görürsünüz ondan sonra ise 20 saat boyunca geçen bulut ve yıldız sayarsiniz 😊 GOOOOOLLLLLLLL GOOOOOLLLLLLLL GOOLLLLLLL😂😂
-
- Resmi Gönderi
Bu saatten sonra marmaranin doğusuna görseniz görseniz belki 10 dk yoğun kar görürsünüz ondan sonra ise 20 saat boyunca geçen bulut ve yıldız sayarsiniz 😊 GOOOOOLLLLLLLL GOOOOOLLLLLLLL GOOLLLLLLL😂😂
Sen şu hani noldu hocalar bakın sistem geldi diyen arkadaşmısın
-
Evet oyum onu tahmin ettiğim gibi bu yazdığımında arkasindayim
-
Bu ne çekememezliktir yahu ilginç bi bakış açısı oysaki İstanbul’a yağan kardan ötürü topraklarımız doyacak diye sevinmiştik..
Rabbim hayırlı rahmet versin tüm ülkemize.
-
-
Halen yoğun karın "y"si yok malesef toz gibi yağıyor adeta mikroskopla zor gözükür o derece.Ben zaten gece ümidi kesmiştim kar yağışını beklemeden yattım valla kalktığımda 1-2 cm zor vardı yani.Mgm dün gece konumum için net yanıldı.
-
- Resmi Gönderi
Halen yoğun karın "y"si yok malesef toz gibi yağıyor adeta mikroskopla zor gözükür o derece.Ben zaten gece ümidi kesmiştim kar yağışını beklemeden yattım valla kalktığımda 1-2 cm zor vardı yani.Mgm dün gece konumum için net yanıldı.
Mgm nin tahmini bu
-
Radar'da ki sığ Kütleler ile yağış alıyorsunuz.
-
Radar'da ki sığ Kütleler ile yağış alıyorsunuz.
peki ilerliyen saatlerde yeşil kütlelerin gelme ihtimali varmıdır?
-
Mgm nin tahmini bu
Ne zaman başlar peki bu yoğun kar?
-