Marmara Bölgesi Yorum Konusu
-
-
Bir de şu vorteks durumu var. Son durum nasıl, nereleri vurur? Konumuma nasıl etki yapar?
İstanbul bölümüne yazdım yorumumu
-
Kocaeli’de kar ne zaman başlar Hocam
-
Hendekte kar yagisi yine yogun şekilde yağmaya başladı rüzgarla birlikte
-
Konumumda kar yağışı an itibariyle başladı orta kuvvette çatılar beyazladi bile
-
SİBİRYA TRENİ KALKIYOOOR
Artık cm olayları na geçebiliriz Yaklaşık cm vermek gerkirsede, İstanbul kıyılar için en az 15 iç ve kuzey kesimleri için 35 cm civarı öngörüyor model ama ben deklerin süresiniin uzayacağını ,tam bir vortex olmasada ki bu ancak 1 gün öncesinden netleşir en kötü ihtimalle vortex etkili kar yağışı olacağını tahmin ediyorum,
Buda 20-60cm arasında örtü oluşturabilir.Marmara bölgesinin doğusunda kar miktarı daha cok olacaktır şuan gözüken sistemin merkezi bura
Pazartesi yaptığım tahmin hala güncel doğrulukta ilerliyor vortex hakkında söylediklerimde
-
Vorteks bursaya uzanıyor gibi gfs ve icon da nedir ihtimal beyler
-
- Resmi Gönderi
corlu kar alirmi bi cevap verirmisiniz
Bu gece ve yarın kar yağışı var hocam..Fazla fazla olsun inşallah..
-
Vorteks bursaya uzanıyor gibi gfs ve icon da nedir ihtimal beyler
Cumartesi günü geniş bir alanı kapsıyacak gibi duruyor istanbul kadar olmasa da cm olarak katkı yapacaktır
-
Yarın ki dek mi cephe yağışımi İstanbul için
-
- Resmi Gönderi
bursa goruklede muazzam kar yagisi var
-
- Resmi Gönderi
Yarın ki dek mi cephe yağışımi İstanbul için
dek diye biliyorum
-
Bu ne ya hani nerde kar hava açık burda
-
- Resmi Gönderi
Bu ne ya hani nerde kar hava açık burda
Birdaha nerde kar diye yazarsan uyarı alacaksın kaçıncı oldu bu ? sana cm tahmini verildi otur bekle şimdi en az 10-20 cm alacaksın.
-
Birdaha nerde kar diye yazarsan uyarı alacaksın kaçıncı oldu bu ? sana cm tahmini verildi otur bekle şimdi en az 10-20 cm alacaksın.
Bişey sorucam Eren benle alıp veremediğin ne acaba
-