Buradan kütleler kenardan köşeden vurup kaçıyor, örtü yok şuanlık arada hafif orta kar geçişleri var
Marmara Bölgesi Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Merhaba, Bursa-İnegöl içinde yorumlarınızı alabilirmiyim rica etsem.iyi kar alırmıyız acaba? teşekkür ederim
Ustalar da yazarlar ama ben not düşeyim..
Bugün ve gecesi,yarın ve Cumartesi kar yağışı var oranı da yüksek.. İnşaallah sizleri memnun eder
-
Manyas olarak tam boşlukta kalıyoruz ya sağımizdan geçiyor ya solumuzdan en iyisi siklonik
-
Manyas olarak tam boşlukta kalıyoruz ya sağımizdan geçiyor ya solumuzdan en iyisi siklonik
Burada ben de aynı durumdayım herkes nasibini alır abi er geç, sisteme yeni girdik daha
-
Bi ara lapa lapa yağdı ama ona rağmen tutmadı.Şu an çok minik yağıyor ve sanki her yer yağmur yağmış gibi ıpıslak.Çok fazla sıcaklık sorunu var galiba.Umarım bi an önce bu sorun çözülür.Bildiğim kadarıyla bu sibirya sistemlerinde sıcaklık sorunu olmaz diyorum ama oluyormuş meğer.Ben açıkçası yarını bekliyorum.Bugün kocaeli-sakarya arasında çok fazla kar birikimi olacağını sanmıyorum.O yüzden yarından ümitliyim.
-
- Resmi Gönderi
bursa ve cevresi 30dk 1 saate basliyor arkadaslar
-
- Resmi Gönderi
Gebze de yine fena bir geri dönüş oldu
-
- Resmi Gönderi
Whisper buradada bayagi bayagi hizlaniyor abi yavas yavas
-
Sarı kütleyle 5 dakikada 2-3 cm tuttu sistem muazzam.
-
Kocaeli neden sıcak tarafta kaldı 3-4 derece hava
-
Hocam turuncular aşağı doğru gidecek değil mi
24 ocak tarihleri ni hatırlıyorsan o şekilde gelecek Tekirdağ dan Düzce'ye kadar etki alanı olacak biraz sabır yarın netleşir
-
- Resmi Gönderi
Sibiryali balikesir merkeze yine sari kutle yaklasiyor
-
Gebze şuan kopuyor, yerler beyazlamaya başladı hafiften
-
Yarın netleşir mi vortexin konumu
-
Gebze şuan kopuyor, yerler beyazlamaya başladı hafiften
Yağış durunca eridi sitem fos (!)
-