Perşembe gece, cuma sabah arası ne aldıysak o onun dışında etkili bir yağış olmadı, beklentimin altında devam ediyor sistem maallesef.
Yanlış anlaşılmasın sistemin DEK kısmı beklentimin altında kaldı şuanlık
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturPerşembe gece, cuma sabah arası ne aldıysak o onun dışında etkili bir yağış olmadı, beklentimin altında devam ediyor sistem maallesef.
Yanlış anlaşılmasın sistemin DEK kısmı beklentimin altında kaldı şuanlık
Nilüfer - BURSA
12 Mart 2022 00.013 Mart 2022 12.00
Aralıklı kuvvetli kar sağanakları bekleniyor. Cumartesi akşam saatlerinden itibaren kar yağışlarının etkisini daha da arttıracağı ve yoğun gök gürültülü kar yağışları görüleceği tahmin ediliyor. Pazar günü öğle saatlerinden itibaren etkisini kaybetmesi beklenen kar yağışlarıyla birlikte ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don, tipi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
turuncu uyari
Son güncelleme de bölgemizin büyük bölümü kar alacak Balıkesir , Bursa, Yalova, Kocaeli, Sakarya metrelik kar alan yerler var
Tarih: 12 Mart 2022 CumartesiSaat: 13:00Uyarı No: 192
Kocaeli'nde Kuvvetli Kar Yağışı Bekleniyor!
Kar Yağışı
Kocaeli il genelinde bugün (12.03.2022 Cumartesi) beklenen yağışların öğleden sonra etkisini artırarak, gece saatlerine kadar aralıklarla kuvvetli kar yağışı (10-20 cm. kar örtüsü), kuzeyinde ve yüksek kesimlerinde yer yer yoğun kar yağışı (20 cm. üzeri kar örtüsü) şeklinde olması bekleniyor. Buzlanma, don olayı ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
12.03.2022 13:00-12.03.2022 23:59
Kuvvetli Kar
Kütle gözüküyor ama yağış kısa sürdü
Son güncelleme de bölgemizin büyük bölümü kar alacak Balıkesir , Bursa, Yalova, Kocaeli, Sakarya metrelik kar alan yerler var
Hocam şuan konumumda hava hala güneşli ve hiç yerde kar yok niye yağmıyo ne zaman yağcak bu sistem bize hiç yaramadı
Konum : Kocaeli/Kandıra gök gürültülü kar yağışı var şuan göz gözü görmüyor
Kocaeli körfez de de lapa lapa kar başladı.Hayırlı olsun
Kocaeli körfez de de lapa lapa kar başladı.Hayırlı olsun
Benim burda toz gibi yağıyor hiç tutmuyo
Benim burda toz gibi yağıyor hiç tutmuyo
Erdal şuan da dediğin gibi burda da yağıyor.O yorumu yazdığım zaman lapa lapaydı,şimdi toz haline dönüştü.Az sabırlı ol,hemen isyan etme.Bekle gelir Allah'ın izniyle.
Kütlelerin etkili kısmı 3 5 km kuzeyimden sıyırıyor
Hendekte yağış orta arada yoğun yağış aliyor
Kocaeli koptu disardayim şuan göz gözü görmüyor 😎
Kütleler tam benim üzerimden mi hafif geçiyor anlamıyorum ya, burada 5 10 dakika orta kuvvet sonrasında hafif kar devam ediyor