İki saatte sibiryaya döndük ya
En işlek cadde bile tamamen kapandı,arabalar yollarda kaldı valla.Yolları hiçte açmıyolar,biraz dışarı çıktım hiç temizleme arabası görmedim.
Burada yolu açıyorlar 5 dakika içinde kapanıyor yine
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİki saatte sibiryaya döndük ya
En işlek cadde bile tamamen kapandı,arabalar yollarda kaldı valla.Yolları hiçte açmıyolar,biraz dışarı çıktım hiç temizleme arabası görmedim.
Benim burda durdu ya
Balkonda bile en az 3-4 cm kar var şuan yoğun bir şekilde devam ediyor
Burası mükemmel yağış orta yoğun devam ediyor 25 cm civarı kar var
Gebze de şov devam ediyor..
Gebze tarafına kaydı tüm yağış. Sanırım bu sistemi de kapattık iyisiyle kötüsüyle
Yağış resmen bizi ufak ufak bırakıp gidiyor ama güzel yağdı
Vortex olmasa çok büyük hayal kırıklığı olacaktı Kocaeli için ama çok şükür müthiş kar alıyoruz yaklaşık 6 saattir
Whisper abi sende nereye gitsen kar yağışını goturuyosun yaninda.
goruklede 1 saat kadar yagun yagdi suan biraz hafifledi gozum radarda nobetteyim
Whisper abi sende nereye gitsen kar yağışını goturuyosun yaninda.
goruklede 1 saat kadar yagun yagdi suan biraz hafifledi gozum radarda nobetteyim
Nasip diyelim
Sistemin vorteks kısmı beklentimin çok üzerinde yağış hala devam ediyor, şükürler olsun
Sistemin vorteks kısmı beklentimin çok üzerinde yağış hala devam ediyor, şükürler olsun
Gebze ye yaradı yağış değişince
cm falan olcmedimde gorukledede cok kar var ciddi manada gecen sistemi gectik heralde
cikiyorum ben az dolasayim
Önceki sistemlerde yaptığım yoğun kar anında kendimi dışarı atmama hatasına bu sefer düşmedim Hayatımda geçirdiğim en iyi 1 saatti.
manseti atiyorum....
"BURSA KARA TESLiM"
brsmax15 (3).jpg