Uyarı
Pazartesi günün ilk saatleri marmara bölgesinin genelinde şiddetli yağışlar mevcut ve oraj ihtimali %100 bölge genelinde gökgürültüsü yerel dolu yağışı ve sel ihtimali çok yüksek.
Not olarak Kocaeli gölcük hariç deseydin.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturUyarı
Pazartesi günün ilk saatleri marmara bölgesinin genelinde şiddetli yağışlar mevcut ve oraj ihtimali %100 bölge genelinde gökgürültüsü yerel dolu yağışı ve sel ihtimali çok yüksek.
Not olarak Kocaeli gölcük hariç deseydin.
bursada arada yagmur damliyor. agustosda marmarada dag eteklerindeki koylere dikkat bu bolgede 3 denizdende etkileniyoruz. ornegin onceki senelerdeki kestel sel i asagi yukari bu sartlarda gerceklesti.
yagisin tadini cikarin aksama kadar bizimle gibi
basladi sukurler olsun. kazasiz belasiz insallah.
5 dakika o serinlikte yurudum islandim yetti yazin sicagini attim. yalniz simsek aktivitesi yuksek baya
Screenshot from 2022-08-15 07-32-21.png
guzel bir kutle yakaladi gorukle
ben pek oraj kelimesini kullanmam oraj bircok faktorun bir araya gelmesiyle gerceklesenen bir durum ama suan 3 altin kosulu gerceklesmis bulunmakta firtina, surekli simsek ve gokgurultusu (yildirim sart degil ), guclu yagis
her yer golet gibi oldu. bursayi seviyorum
(derken yakinlara yildirimda dustu) ama gokgurultusu hic durmuyor siddeti gecen istanbul daki gibi degil fakat surekli gok gurultusu var
Screenshot from 2022-08-15 08-20-20.png
yalovanin batisinda simsek aktivitesi cok yuksek
Screenshot from 2022-08-15 08-20-20.png
yalovanin batisinda simsek aktivitesi cok yuksek
Esenköy tarafı video gelince yüklerim
İnşaALLAH
Konumumda cok yagis olmadi ama saglam orajlar oldu.konumuma gore vasat bir sistemdi ama istanbula guzel yagmis kiskanmadim degil
Haftaya tekrar yağışlar gelebilir
Selamın aleyküm hayırlı Cuma’lar . Bu Pazar’dan haftaya Cuma’ya kadar Balıkesir Avşa adasından olacağım, yağış durumu söz konusu mu? Ben öyle gördüm yine de size sormak istedim.
Selamın aleyküm hayırlı Cuma’lar . Bu Pazar’dan haftaya Cuma’ya kadar Balıkesir Avşa adasından olacağım, yağış durumu söz konusu mu? Ben öyle gördüm yine de size sormak istedim.
Aleykumselam, hoşgeldin abim.Farkli bir şeyler varsa bakarlar az çok not düşerler.
Ustalar var demiş seninde dediğin gibi.
Balıkesir Avşa adasında yağmur ne zaman başlar ve ne kadar devam eder acaba ? Avşa adasındayım haftaya kadar burdayım, büyük ihtimal tatil zehir olacak😅
Çarşamba günü istanbul kuzeyinde -11 lik lifted ve 2200+ lük cape değerleri mevcut
İstanbulun kuzeyinde karadeniz açıklarında hortum vs şeyler görülebilir düşük ihtimal.
Bu değerler mevcut iken Modellerin yağış konusunda istanbulu es geçmesi beni çok şaşırtıyor.