- Resmi Gönderi
Ne zaman hazır olucaksın peki abicim
Bütün Amatörler ve resmi kurumlar yapsın önce tahminlerini en son bize iş düşerse yazarız İnşaALLAH.
Ne olsa piyasada emek hırsızları var diyorlar .
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturNe zaman hazır olucaksın peki abicim
Bütün Amatörler ve resmi kurumlar yapsın önce tahminlerini en son bize iş düşerse yazarız İnşaALLAH.
Ne olsa piyasada emek hırsızları var diyorlar .
Bütün Amatörler ve resmi kurumlar yapsın önce tahminlerini en son bize iş düşerse yazarız İnşaALLAH.Ne olsa piyasada emek hırsızları var diyorlar .
Abi en azından o zaman bana yapsana özelden ya ben duramıyorum ya çok merak ediyorum
Abi en azından o zaman bana yapsana özelden ya ben duramıyorum ya çok merak ediyor
Adaletsiz olur hem daha hazır değil.
marmara bölgesi cuma akşam ve cumartesi sabah saatlerinde bölgesel yağışlı.pasted-from-clipboard.png
bursa goruklede yagis basladi
ilk gokgurultusude suan duydum
Herkese Selamlar. Öncelikle beni bu göreve layık gören başta Whisper abim olmak üzere tüm hocalarıma teşekkür ederim. Bu değerli forumun bana kattığı sayısız değerli bilgiler sayesinde sizlere en iyi ve en doğru şekilde yardımcı olmaya çalışacağım. Umarım bu sene güzel sistemler yakalarız. Tatlı ve heyecanlı takiplerimizin eksik olmaması dileğiyle. Herkese mutlu huzurlu akşamlar dilerim.
yilbaşı14
Herkese Selamlar. Öncelikle beni bu göreve layık gören başta Whisper abim olmak üzere tüm hocalarıma teşekkür ederim. Bu değerli forumun bana kattığı sayısız değerli bilgiler sayesinde sizlere en iyi ve en doğru şekilde yardımcı olmaya çalışacağım. Umarım bu sene güzel sistemler yakalarız. Tatlı ve heyecanlı takiplerimizin eksik olmaması dileğiyle. Herkese mutlu huzurlu akşamlar dilerim.
yilbaşı14
Hayırlı olsun yeni görevinde başarılar
Hayırlı olsun yeni görevinde başarılar
Sağolun Hocam. Teşekkür ederim.
Tekrar dan hayırlı olsun hocam Estimator
Estimator hayırlı olsun. Bol bol kar haberlerini aliriz ins
Estimator hayırlı olsun. Bol bol kar haberlerini aliriz ins
Amin abim. Karlarımız eksik olmasın.🤲
Teşekkür ederim
evet sizlere güzel bir soru marmara da en fazla kar yağışı alan bölge neresidir?
evet sizlere güzel bir soru marmara da en fazla kar yağışı alan bölge neresidir?
Rekor olarak mı ?
Rekor olarak mı ?
hayır ortalama bir kış ayında en fazla kar yağışı alan bölge