dark and cold salı günkü şartlar hem yağış hem soğuma açısından müthiş bir gün. Peş peşe dek bantları olması muhtemel. Bu durumda gündüz vaktinde ki örtüyü korur diye düşünüyorum. Bu nedenlede salı çarşamba okul tatil olur bence.
Marmara Bölgesi Yorum Konusu
-
-
dark and cold salı günkü şartlar hem yağış hem soğuma açısından müthiş bir gün. Peş peşe dek bantları olması muhtemel. Bu durumda gündüz vaktinde ki örtüyü korur diye düşünüyorum. Bu nedenlede salı çarşamba okul tatil olur bence.
Dediğim şeye hak verdin yanii
-
Arkadaşlar size tavsiye vereyim.Sistem bitinceye kadar beklentinizi sıfır tutun.Böylece hiç üzülmezsiniz.Örtü illaki alacağımızı düşünüyorum.Sistemin ikinci ayağı doğu marmara için biçilmiş kaftan bence.Deklerle sistem sonu çoğu yerden daha iyi olacağımıza inanıyorum.Tamamen yaşa gör sistemi olacak.Sürpriz kar örtüleri mümkün.Hatta ısrarcı dek bantları yakalayan yerler siklondan kar almış gibi örtü olabilir.Hepimiz için hayırlı olsun şimdiden
-
Bu arada dışarısı uçuyor mübarek.İnce taneli kar var.Ama tutmuyor ne yazıkki Özlemişim ama üşümeyi
-
Sakarya'da tatil olmuş, biz kaldık kardeş biz kaldık
-
Meteorolojik verilere göre beklenen kötü hava koşulları nedeniyle,
6 Şubat 2023 Pazartesi İl Genelinde;
📌 Eğitim-Öğretime 1 gün ara verilmesine,
📌 Engelli ve hamile kamu çalışanlarının idari izinli sayılmalarına,
Karar verilmiştir.
Sakarya Valiliği
-
Sakarya'da tatil olmuş, biz kaldık kardeş biz kaldık
Kocaelide olmayacakmıs sanırım birde Eskisehirde TT de gördüm ama ne kadar dogru bilmiyrum
-
- Resmi Gönderi
Kocaeli de tatil olacaktir
-
Neyseki benim üninin tatili uzun 20 şubata kadar evdeyim
-
- Resmi Gönderi
Kocaeli de tatil olacaktir
Gebze yi de ilave edin yav
-
- Resmi Gönderi
Gebze yi de ilave edin yav
Sayın valilerimizin idealist yaklaşımları olabiliyor Mustafa abi eğitim öğretim hususunda özellikle. Kocaeli de kırsal yerleşim diğer illerimize göre zayıf ise atmosfer son sözü söyleyene kadar bekleme opsiyonlarıni kullanmak isteyebilirler sistem bu şekilde devam ettiği taktirde eğitim öğretim amacı ile risk almayıda hiç bir vali değil hiç bir anne baba tercih etmez zaten
-
- Resmi Gönderi
Soğuma devam ettikçe kütlelerin etkinliği ve yağan kar in kalitesi artiyor
-
Eren
6 Şubat 2023 12:49 Konuyu kapattı. -
- Resmi Gönderi
Çanakkale in doğusu bursa geneli ve özellikle batısı Balıkesir merkez ve Kuzeyi deklerden gün içerisinde kısım kısım yoğun bir şekilde etkilenen yerler olacaktır. bu istikametlerede yola çıkacak olanlar fırtına ve kar yağışı sebebiyle ulaşımda yaşanabilecek problemlere karşı hazırlıklı olmali.
-
- Resmi Gönderi
Marmara in doğusu geneli bugun kuvvetli kar yağışlı denize kıyısı olan hat yer yer yoğun kar yağışlı. Ulaşımda yaşanabilecek aksaklıklara karşı tedbirli olunmalı yükseklerde kuvvetli buzlanma var. Tahminler kky olsada dek etkisinden dolayı yağışlar yoğun olduğu sırada kar olarak dusecektir
-
Öyle bir duruma düştü ki konumum, dek konusunda en şanslı saatlerde dahi bir boşlukta kalmayı becerebiliyor şuan 0 cm ile ters rekora koşuyorum böyle bir potansiyelli sistemin olmasına rağmen
-