Marmara Bölgesi Yorum Konusu

• Resim

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• B97AC06D-7C5A-467F-A2BC-8664A8DCDDC3.jpeg

Deprem sebebiyle benimde akrabalarım yakın arkadaşlarımla ilgilenmek durumunda kaldım. Kusura bakmayın buralarla fazla ilgilenemedim. mehmet civan hocama teşekkür ederim. Gerekli açıklamaları uyarıları sağolasın yapmış.

winter is comming istanbul konusunda sorunu gördüm. Buradan cevap vereyim. Kocaeli ve Sakarya üzerinde aktif oluşumlar devam ediyor. Ağırlıklı olarak Sakarya’da kütleler mevcut. İlerleyen saatlerde ve gece yarısı oluşumların fazlalaşması muhtemeldir. DEK işi büyük bir şans işidir. Bu nedenle konumuna göre radar takibi yapsan iyi olur.

Sistem daha bitmedi devam ediyor.

• Sistem bitti sonunda.İnşallah sistem gelmez deprem bölgesine.İlk defa kar,soğuk gelmesin diyorum.En azından kuraklık zayıfladı.Artık tamamen toparlanana kadar yağmur,kar falan gelmesin mümkünse.Daha fazla insanımız ölmesin soğuktan,kardan,kıştan.

• Sistem bitti sonunda.İnşallah sistem gelmez deprem bölgesine.İlk defa kar,soğuk gelmesin diyorum.En azından kuraklık zayıfladı.Artık tamamen toparlanana kadar yağmur,kar falan gelmesin mümkünse.Daha fazla insanımız ölmesin soğuktan,kardan,kıştan.

Yağış olmazsa bence daha kötü hava açınca üşütüyor

❤💙 EN BÜYÜK TRABZONSPOR ❤💙

• Resmi Gönderi

B97AC06D-7C5A-467F-A2BC-8664A8DCDDC3.jpeg

Deprem sebebiyle benimde akrabalarım yakın arkadaşlarımla ilgilenmek durumunda kaldım. Kusura bakmayın buralarla fazla ilgilenemedim. mehmet civan hocama teşekkür ederim. Gerekli açıklamaları uyarıları sağolasın yapmış.

winter is comming istanbul konusunda sorunu gördüm. Buradan cevap vereyim. Kocaeli ve Sakarya üzerinde aktif oluşumlar devam ediyor. Ağırlıklı olarak Sakarya’da kütleler mevcut. İlerleyen saatlerde ve gece yarısı oluşumların fazlalaşması muhtemeldir. DEK işi büyük bir şans işidir. Bu nedenle konumuna göre radar takibi yapsan iyi olur.

Sistem daha bitmedi devam ediyor.

Geçmiş olsun hocam. Bende farkettim bir durumun olduğunu yardımcı olayım dedim. Bizlerin zaten forumdaki arkaslarımıza ve bölge sorumlularına yardımcı olmak asli görevimiz. Umarım her şey yolundadır hocam. Selam

• Geçmiş olsun hocam. Bende farkettim bir durumun olduğunu yardımcı olayım dedim. Bizlerin zaten forumdaki arkaslarımıza ve bölge sorumlularına yardımcı olmak asli görevimiz. Umarım her şey yolundadır hocam. Selam

Allah razı olsun hocam. Allah’a şükür bir sıkıntı yok. Sürekli iletişim halindeyim. Manevi olarak her şey yolunda ama bölgede maddi olarak felaket sıkıntı var. Kolay kolay iyileşmeyecek durumlar ortada. Allah herkesin yardımcısı olsun. Duaları eksik etmeyelim inşallah. Tekrardan sağolasın hocam.