Kocaeli kar alır. Merkezde dahi kar görülürse şaşırmam.
Ağzınızdan bal damlıyor hocam.Hadi inşallah diyelim yosun
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKocaeli kar alır. Merkezde dahi kar görülürse şaşırmam.
Pazarı pazartesiye bağlayan gece saatleri için geçerli. Bölgesel kar geçişleri için uykusuz kalmaya gerek yok bence. Akşam yağışı kar olarak yakalarsak ayrı.
Sakarya için beklentiniz var mı hocam kar açısından Estimator
Sakarya için beklentiniz var mı hocam kar açısından Estimator
Kocaeli'ye dediklerimin aynısı geçerli. Hatta minik farklarla daha şanslıda diyebilirim. Ne de olsa karayel batı karadenize yakın olanın avantajı yüksektir.
Kocaeliye kısa süreli yağış yaklaşıyor..
benim bakis acimda estimator hocamin tahminleri ile ayri dogrultudaydi. suan icin gorunum bu sekilde degil. tabi siklonun hareketine gore durum biz kar severler icin negatif yada pozitif manada degisebilir. beklentinizin buna gore olmasinda fayda var. mgm neredeyse 20 derecelik bir genlik verdi sicaklik icin. buradan durumun ne kadar karmasik oldugunu anliyoruz. dunku -35 lik 500hpa temp beklentisi bugun -30 ve uzerine yukseldi pazar gunu icin bu ne yazikki istedigimiz sartlari saglamiyor.
benim bakis acimda estimator hocamin tahminleri ile ayri dogrultudaydi. suan icin gorunum bu sekilde degil. tabi siklonun hareketine gore durum biz kar severler icin negatif yada pozitif manada degisebilir. beklentinizin buna gore olmasinda fayda var. mgm neredeyse 20 derecelik bir genlik verdi sicaklik icin. buradan durumun ne kadar karmasik oldugunu anliyoruz. dunku -35 lik 500hpa temp beklentisi bugun -30 ve uzerine yukseldi pazar gunu icin bu ne yazikki istedigimiz sartlari saglamiyor.
Şartların en uygun hali pazarı pazartesiye bağlayan gece 3 ile sabah 9 arası. Bu zaman diliminde yüksekler zaten kar yakalar. Merkez biraz sınırda kalıyor ama yinede gecr yarısı ve sabaha karşı kütle yakalanması durumunda sulu kar veya kky alabilir özellikle Kocaeli ve Sakarya için.
Gfs Bursa için akşam 8 le gece 12 arası yoğun kar gösteriyor bursalilar bilginize
windye güven olmaz ama Screenshot_20231125-204821.jpg
Screenshot_20231125-205327.jpg
Bunu da atayım
icon ecmwf kky demiş gfs kar diyor bakalım
Screenshot_20231125-205327.jpg
Bunu da atayım
Kocaelinin güneyi daha şanslı benden demesi..
Kocaelinin güneyi daha şanslı benden demesi..
Tam ortada olmam dışında sorun yok🫡
Tam ortada olmam dışında sorun yok🫡
Kenarından köşesinden bir şeyler kaparsın. Belki daha fazlası
az önce çatıdan kafama demir leğen yiyordum böyle şeyler kapmak istemiyorum 😵💫😵💫