- Resmi Gönderi
16-18 Ocak tarihleri arasında sistem ve kar bakımından bir beklentim yok. Takibe değmez. Kendimizide yormayalım.
Hocam diyagram sizi destekler nitelikte graphe3_10000___28.9497_41.0138_Istanbul (2).gif
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur16-18 Ocak tarihleri arasında sistem ve kar bakımından bir beklentim yok. Takibe değmez. Kendimizide yormayalım.
Hocam diyagram sizi destekler nitelikte graphe3_10000___28.9497_41.0138_Istanbul (2).gif
Ayin 22 23 ünden sonra sistem ihtimali gören epey senaryo var. Bakalım
İhtimaller var eren, gördüğümüzü söylüyoruz. - 9 a kadar inen senaryolar var gfsde. Ortalama -3 - 4 bir kaç gün sonra o ortalama daha da düşebilir istikrar sağlarsa soğuğu vermede.
%6 -8 ihtimali
%94 0 ihtimali var simdilik
Ayin 22 23 ünden sonra sistem ihtimali gören epey senaryo var. Bakalım
Once saglam bir afrika 🏖
İhtimaller var eren, gördüğümüzü söylüyoruz. - 9 a kadar inen senaryolar var gfsde. Ortalama -3 - 4 bir kaç gün sonra o ortalama daha da düşebilir istikrar sağlarsa soğuğu vermede.
Bu arada bende şüpheye düştüm ama ilk başarım için riske gireceğim banane yanii, 😀😎
İcona göre akşam 7-8 den gece yarısı saat 3-4 e kadar kar alır konumum
Eren gölcük içinde tahmin yap bakalım. Ne olacağını bilirim ama biraz havamız olsun şans açısından 😎
Radar takip etmemiz gereken ve sürprize açık sistemleri daha çok seviyorum. Bir kar sever olarak o radarı takip etmek kar yağmadan önce dışarı çıkıp beklemek anı yaşamak çok güzel bir his. Yarın akşam da umarım haftalardır takip eden herkesi az da olsa mutlu edecek bir sistem olur.
bakalım bu akşam neler olcak
bakalım bu akşam neler olcak
Takipteyiz🫡
Takipteyiz🫡
9.45 mesaim bitiyor 11 gibi servisten iniyorum yoldayken yagsın da az dolanarak gideyim eve yağışta o saatlere denk geliyor yanlış bakmadıysam 🤓
9.45 mesaim bitiyor 11 gibi servisten iniyorum yoldayken yagsın da az dolanarak gideyim eve yağışta o saatlere denk geliyor yanlış bakmadıysam 🤓
Valla hiç ümitli değilim ama geceye doğru havada bir kaç tane görebiliriz belki.Şuan mesela hava karardı ama kar beklemiyorum anca akşama ve geceye doğru.
Anlık körfez hafif yağmurlu.
Valla hiç ümitli değilim ama geceye doğru havada bir kaç tane görebiliriz belki.Şuan mesela hava karardı ama kar beklemiyorum anca akşama ve geceye doğru.
Size de gelir inşallah abim. Takipteyiz.
Derince'de aynı şekilde hafif yağmurlu şuanda