Konumuma sarı turuncu arası bir kütle yaklaşıyor erimedengelirse efsane olacak
Marmara Bölgesi Yorum Konusu
-
-
Tam eve geldim kar başladı videoya çektim
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
basliyoruz bakalim bu gece ben bile umutluyum balikesir icin... -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
basliyoruz bakalim bu gece ben bile umutluyum balikesir icin...Abi Kocaeli için beklentin nasıl ?
-
- Resmi Gönderi
basliyoruz bakalim bu gece ben bile umutluyum balikesir icin...justin tv yi yakalattik
lig tv im var arkadaslar validenin bazen dizisi falan oluyor o zaman kullaniyorum sadece.
-
basliyoruz bakalim bu gece ben bile umutluyum balikesir icin...Dekler çok dağınık
-
- Resmi Gönderi
Abi Kocaeli için beklentin nasıl ?
en basindan beri en sansli yerlerden kocaeli yazdim ya. soguguda yakaladiniz. suan artik kismet isi. ama sistem in kendisi orta gucte surpriz olursa deniz sicakligindan bekliyorum. oda misal 10 km araliklarla bile 3-5 hatta 10-15 cm farklilar olur. deniz etkisi
-
- Resmi Gönderi
Dekler çok dağınık
evet 500 hpa dan kaynakli
-
- Resmi Gönderi
gozunuz windy de olsun
https://www.windy.com/tr/-Hava-radar%C4%B1-radar?radar,40.820,29.734,8,m:eMdagWk -
en basindan beri en sansli yerlerden kocaeli yazdim ya. soguguda yakaladiniz. suan artik kismet isi. ama sistem in kendisi orta gucte surpriz olursa deniz sicakligindan bekliyorum. oda misal 10 km araliklarla bile 3-5 hatta 10-15 cm farklilar olur. deniz etkisi
Teşekkür ederim abim ama sabah beri kayda değer hiç yağış olmadı ondan birdaha sorayım dedim
-
gozunuz windy de olsun
https://www.windy.com/tr/-Hava-radar…734,8,m:eMdagWkSabahtan beri bakıyorum ama eriyip duruyor kütleler ne hikmetse
-
evet 500 hpa dan kaynakli
Keşke -35 civarı olsaydı 500 hpa
-
- Resmi Gönderi
Sabahtan beri bakıyorum ama eriyip duruyor kütleler ne hikmetse
gunduz tutma imkani yoktu sicakliktan dolayi. 40-45 lik bir kutle alsaydiniz biraz tutardi suan kandira tarafi beyazlamistir. simdi bu biraz garip bir sistem deniz kenari ile 20km iclere kadar etkisi yuksek. kutleler dar oldugu icin denizden ice dogru 2km de 1 dbz eriyor. soyle dusun bunlar akiskan oldugu icin yogunluk azaldiginda kenarlara dogru yayilip inceliyor.
-
- Resmi Gönderi
Sabahtan beri bakıyorum ama eriyip duruyor kütleler ne hikmetse
hadi giyinin kusanin geliyor Athena .
-
Umuttepe kar giderek daha da derinleşiyor çok güzel
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -