- Resmi Gönderi
Arkadaşlar 1 saat ağladıktan sonra Allah bana acıyıp durumu düzeltti gölcükte yoğun kar var kar tutmaya başladı 😂
sorsaydin solerdim yusuf aglamana gerek yoktu
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturArkadaşlar 1 saat ağladıktan sonra Allah bana acıyıp durumu düzeltti gölcükte yoğun kar var kar tutmaya başladı 😂
sorsaydin solerdim yusuf aglamana gerek yoktu
Radarda yağış gözüküyor ama görünürde tek bir tane yok mgm yoğun kar verince hep mi aynı şey olur yahu
Vallahi ya yoğun karın y si yok
Athena ena bizim icin cok ugrasiyosun bende senin ugrasiyom bak
15 gunluk bulut yagis 10 mt ruzgar ve yonu
10 day/6 hour
nowcast depresyon
buda 7 gunluk yagisinin oranlari 1 saat sonra yagisin yuzde 10 u ice pelet tepene duzgun kristal yapili buzumsu yarin ogleden sonrada su orani dusuk kaliteli kar.
Daha Çok GösterAthena ena bizim icin cok ugrasiyosun bende senin ugrasiyom bak
15 gunluk bulut yagis 10 mt ruzgar ve yonuThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 10 day/6 hour
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. nowcast depresyon
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. buda 7 gunluk yagisinin oranlari 1 saat sonra yagisin yuzde 10 u ice pelet tepene duzgun kristal yapili buzumsu yarin ogleden sonrada su orani dusuk kaliteli kar.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Çok teşekkür ederim abim analiz için
Arkadaş biz Lise okuyor olsaydık böyle bir tatil olmazdı şans
Şu ana kadar sistem fos çıktı benim adıma muhtemelen daha da öteye geçemeyecek nasip kısmet...
Aynen halâ kütle yok gibi
Bir de mgm yoğun kar ikonu koymuş aslında yoğun yıldız ikonu koysaydı daha iyiydi
Bir de mgm yoğun kar ikonu koymuş aslında yoğun yıldız ikonu koysaydı daha iyiydi
Her seferinde aynı şey oluyor artık şaşırmıyorum
Sizin orada kaç yıldız var ki ?
Ben bir sürü görebiliyorum buradan
sistem farklilasti arkadaslar 2 gun once bahsetmistim. suan guney marmaraninda sansi var artik.
Whisper
gebze
sistem biraz batiladi sorun yok bu yuzden sizin yagis otelendi 12 saat kadar