mehmet civan Abi Kocaeli için ne düşünüyorsun gecenin ilerliyen saatlerinde ben aksiyon başlar diyorum
Marmara Bölgesi Yorum Konusu
-
-
Yalova için ne diyosunuz acaba radara bakıyorum kütleler baya dağınık ve az yalova ya gelemiyo bi türlü
-
Yalova için ne diyosunuz acaba radara bakıyorum kütleler baya dağınık ve az yalova ya gelemiyo bi türlü
11 Buçuk 12 Gibi anca ulaşır oraya kütleler şu anda İstanbul'a yeni yeni girmeye başladı karadeniz yeni yeni çalışıyor dinlendikten sonra.
-
Gölcük son durum
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. boşlukta kaldık yaw
-
- Resmi Gönderi
sıklık güzel ancak yavaş
-
- Resmi Gönderi
mehmet civan Abi Kocaeli için ne düşünüyorsun gecenin ilerliyen saatlerinde ben aksiyon başlar diyorum
Athena mac sirasi farketmemisim daha yeni gordum mesajini bi bakayim.
-
Kocaeli radar bombos
-
- Resmi Gönderi
Athena mac sirasi farketmemisim daha yeni gordum mesajini bi bakayim.
gece 03.00 e kadar tek tuk yakalarsin ardindan sistemin hamlesiyle ve ruzgarin donmesiyle sabaha karsi kuvvetli ardindan artarak en fazla 1-2 saat aralikli 45 dbz lik dek bantalri minimum 36 saat dovecek kocaeliyi. dahasida var. dek bantlari girdigi an firtina ile birlikte tipi ile iri taneli karisik saf kar. gorus mefafesi 5-10 metreye kadar duser. 30 cm rahat i gecersiniz diye dusunuyorum onumuzdeki 2 gun. ama bu durum her saat degisiyor tabiki fakat genel gorunum bu suan.
-
Şimdi eve geldim genel Kocaeli durum bilgilendirmesi yapayım. İzmit çarşıda neredeyse hiç örtü kalmamış. Kartepe civarında çok az da olsa bir örtü var. Derince merkezde ince bir örtü var. Kaşkal-Yenikent-Sırrıpaşa civarında 4-5cm kadar örtü var.
-
- Resmi Gönderi
Şimdi eve geldim genel Kocaeli durum bilgilendirmesi yapayım. İzmit çarşıda neredeyse hiç örtü kalmamış. Kartepe civarında çok az da olsa bir örtü var. Derince merkezde ince bir örtü var. Kaşkal-Yenikent-Sırrıpaşa civarında 4-5cm kadar örtü var.
sen dinlen biraz guzelce uykunu al bence
-
sen dinlen biraz guzelce uykunu al bence
Film daha yeni başlıyor öyle değil mi hocam
-
- Resmi Gönderi
Film daha yeni başlıyor öyle değil mi hocam
evet
-
Hocam körfezde derince merkezdeki kadar örtü var ama yollar hariç her yer bembeyaz.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -