Aynen en az 1-2 saat etkili yağış bekilyorum rüzgar yönü de kuzey yıldız arası tam istediğimiz gibi kütlelerde birleşiyor.
Bu gece nöbet tutulur gibi sabahlayasım var
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAynen en az 1-2 saat etkili yağış bekilyorum rüzgar yönü de kuzey yıldız arası tam istediğimiz gibi kütlelerde birleşiyor.
Ekstra olarak da yarın bugünkü kadar erime olmaz çünkü örtü oluştuğu zaman örtü buza dönüşecek ve ekstra yağış olduğu zaman onun üstüne eklenecek katman katman olacağı için erime olmaz bugünkü kadar
Tut tut ben de tutucam - li değerlerde kar yağması demek örtünün çokça fazla oluşması demek ve örtünün buza dönmesi demek.Kutay Mıhlıardıç da Kocaeli için 30 cm örtü öngörmüş 72 saat içinde
Yine kapandı bura
Keşke sarı ya da turuncu kütle denk gelse hiç denk gelmedim uzun zamandır nasıl etki yapacağını merak ediyorum Sen denk geldin mi daha önce Snowreis41
Yine kapandı bura
Bura da kara kara bulutlar oldu
Keşke sarı ya da turuncu kütle denk gelse hiç denk gelmedim uzun zamandır nasıl etki yapacağını merak ediyorum Sen denk geldin mi daha önce Snowreis41
2021 de olmuştu galiba acayip rüzgar + kuşbaşı büyüklüğünde kar yağışını yaklaşık 1 saat sürdüğünü düşün. Ama şimşek aktivitesi olmuş muydu hatırlamıyorum.
Athena mesela üstteki radar 2021 şubat radarı
Galiba o zaman denk gelmişti
sistemin soguk cekirdegi suan denizin uzerinde kirim karadeniz kiyilari arasinda bir yerde. soguk cekirdek bize yaklastikca sari kutleler olusturacaktir.
Efsane yağıyor burada sizin orada nedir durum Snowreis41
sistemin soguk cekirdegi suan denizin uzerinde kirim karadeniz kiyilari arasinda bir yerde. soguk cekirdek bize yaklastikca sari kutleler olusturacaktir.
Teşekkür ederim abim yorumun için ben bu akşamın yoğun geçeceğini düşünüyorum senin düşüncen nedir bu konuda ?
balikesir merkzde alcak seviye bulutu var cok guzel yagiyor radar bos. bugun dursunbey daglarinda farkettim onu tepelere ciktikca bulutlar ve yagis altta kaliyordu.