Ecwmf uzun vadede normallerin altında 850 hpa sıcaklığı tahmin etmiş. Vade uzun olmasıyla beraber hem gfs hem Ecwmf diyagramlarının bu ihtimali yükseltmesiyle ana senaryolarda daha iyi serinlemeyi onaylamaya başladı, olası senaryolardan en iyilerini ecmwf bu sabah vermiş vaziyette
Marmara Bölgesi Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
aksamlari 35 ve uzeri dereceler cekilmiyor
-
- Resmi Gönderi
Mevsim normallerinin çok üzerinden mevsim normalleri üzerine gerileyecek sıcaklık
-
Mevsim normallerinin çok üzerinden mevsim normalleri üzerine gerileyecek sıcaklık
5 -7 ağustos da yeni bir sıcak var lakin uzun ve bu kadar güçlü degil gibi peşine serinlik ve yağış bekliyorum
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Güneş neredeyse gitti hala 35 derecelerde. Geceleri en düşük sıcaklık 20 falan yazıyor da günlerdir. Hiç daha o düşmedi o seviyelere.
Günlerdir kavrulduk resmen. İzmir'e oraya buraya bakıyorum Körfez de falan sıcaklıklar 30 bandında Balıkesir merkez 40 larda dolaşıyor. Güney Doğu Anadolu gibi bu yaz

-
- Resmi Gönderi
Yeşillik kalmadı her yer sarardı. Parklardaki her gün sulanan çimler bile yanıyor.
-
Hadi inşallah
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Kolay kolay küfür eden biri değilim, etsem bile sinirlenme sebebiyle aklımı kullanamamaktan ederim. Bunu yazmamın sebebi kütlenin erimiş olması iyi günler efendim 😂😂
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. alcak ecmwf nin tahminine yakin ilerliyor. 1 saate isler karismaya baslayacak. gece 2-3 gibi bu asagidaki senaryo gayet uygun gorunuyor. alert!

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
100mm i gecebilir. bolge sakinlerimiz icin ozenle hazirlanmis bir senaryo. kazasiz belasiz insallah. takipteyiz -
- Resmi Gönderi
- Resmi Gönderi
ilk ruzgar hamlesi altinoluga ulasti. yagmur boranli gibi biraz serteldi. sanirim firtina geliyor yine tam merkezdeyim

-
- Resmi Gönderi
yagis saatlerdir ayni hiziyla kesintisiz devam ediyor simdiden 50kg i gecmis olmaliyiz
-
Hocam benim konumda yağış ne zaman başlar acaba mehmet civan
-
- Resmi Gönderi
Hocam benim konumda yağış ne zaman başlar acaba mehmet civan
suan baslamis olmasi gerekliydi. ab rotarli geliyor istasyon oldu biraz midilli ustunde. sabah ilk isiklarinda kisim kisim yogunlasmaya baslar. biraz enerji lazim gunesi bekliyoruz. ardindan hizlica yukselecek 1005 istanbul uzerinden. o sira kesim kesim asiri yagis gorulecek bolgelerde olabilir beklemedeyiz
-