İstanbul için ve çevresi için iyi sadece
Aydiner tarafından yazılan gönderiler
-
-
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Yalnız Ecwmf gıcığına göre Hava O kadarda fazla bulutlu değil. O bilirse yanılırız. 😂
-
Haziran ayının son haftası bir şey olur mu acaba ya indexlerin güncellemesini merakla bekliyorum şüphe ettim bak. 😂
-
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Bir kaç gündür 30-32 derece arasında olmasına rağmen, denizlerin tam ısınmamasından mıdır nedir poyraz bayağı serin esiyor. Gölgede gezsem ful 24-25 derece zannedecem Havayı. Güneş altında yanıyoz gölgede mis gibi serinliyoz😂😎😎
-
İncele hocam 2000 e yakın paylaşım var. Çok aşağıya inip kış paylaşımlarına da bakabilirsin.
Paylaşımlarını rtledim sende benimkileri rtlersin
-
Nasıl yani
Aşağı sayfaları incelemişim. Yukarıda varmış.
-
Güzel ama tahmin olayı fazla göremedim hesapta
-
Aydiner seni X'ten takip ettim hocam:))
Hangisi bay Trakya mu
-
-
Bu meyve sebzelere özellikle son yıllarda ne yapmışlarsa iyisini bulmak çok zorlaştı. Az önce migrosta renkleri çok güzel kayısılar aldım dedim iyi gider eve geçip yedim bir şeye benzemiyor tatları.
Domatesi hiç sormayın rezalet tatsız.
-
Icona göre akşamüstü kuvvetli rüzgarla hava üşütür. 20 derecenin altına böyle rüzgar çoğu kişiyi üşütür.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
Neresi serin ? Güneş altında en az 40 derece hava.
Gölge
-
Güneş yakıyor ama aslında hava serin buna poyraz etkisi mi diyorlardı 😂