- Resmi Gönderi
Tahmin bile sayılmaz eylülün sıcak geçme ihtimali her sene yüksek genel olarak zaten
Kardeşim sen benim yazdıklarımı alıntılama sana zahmet beğenmediysen yapacak birşeyim yok
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTahmin bile sayılmaz eylülün sıcak geçme ihtimali her sene yüksek genel olarak zaten
Kardeşim sen benim yazdıklarımı alıntılama sana zahmet beğenmediysen yapacak birşeyim yok
Eylül dışında Ekim ayına da sarkabilir. Mesela Ekim ayında İstanbul Kocaeli Sakarya gibi yerler ceket giyerken bu sezon kısa kol devam edebilir onu demek istiyoruz.
Eylül dışında Ekim ayına da sarkabilir. Mesela Ekim ayında İstanbul Kocaeli Sakarya gibi yerler ceket giyerken bu sezon kısa kol devam edebilir onu demek istiyoruz.
Ekim ayında da zaten kısa kollu giyilir 20 derece altı mı olacak hep. 22-24 derece arası olur genelde zaten
Geçen sene Eylül 15-Ekim 15
PV Ekim ayında iyice güçleniyor. Ondan sonrası zaten NAO/AO da önem kazanıyor. Ama Eylül git gelli. 30 dereceler çok rahat hayli hayli görülür Eylül ayında. İstanbul'da da görülür başka yerde de.
Kalıcı değil, ardından tekrar yükseliş var.
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Kalıcı değil, ardından tekrar yükseliş var.
hayirli gunler arkadaslar
cuhara gecen gun konumunu sormustum gormedin sanirim.
hayirli gunler arkadaslar
cuhara gecen gun konumunu sormustum gormedin sanirim.
Merhaba hocam. Kırklareli konumum.
Merhaba hocam. Kırklareli konumum.
bu sene orta avrupa balkanlar ve ardindan balkanlardan gelen soguklar ve sistemler senesi olma ihtimali bir hayli yuksek
cetin gecen yaz kosullarinin ardindan cetin gecen kis sartlari beklenen ve olagan bir durumdur.

Agustosun ikinci yarısı kıştır. O sırada agustos
Agustosun ikinci yarısı kıştır. O sırada agustos
Sahutt bu tablonun devamını atacağım bakarız kıyaslamalara ağustosun 2025 e göre daha sıcak kapatma ihtimali olabilir temmuzda cıkmamıs henüz cıkartsınlar onada bakarız.
Bunlar haziran ayından gelen sonuclar rezalet bir haziran ne yağış bakımındadn iyi ne sıcaklık bakımından temmuz bir nebze iyi olabilir normaline göre ağustos desen belki de yeni rekorlar ...
Uzun vadedeki sıcak atağın arkasına üşüten bir atak olacağını düşünenler var.
Uzun vadedeki sıcak atağın arkasına üşüten bir atak olacağını düşünenler var.
Kim
Kim
Başka forumdan birileri