İnanılmaz nem var bu gece
Marmara Bölgesi Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
İnanılmaz nem var bu gece
cuhara kacaeli mi senin konumun
-
- Resmi Gönderi
ya bu bizim balikesir merkezin hali nedir boyle gece yarisi yuzde 97 nem
23,2
Açık
Yağış
0
H
Nem
97
Rüzgar
11
A. Basınç
996,3
D.İ.Basınç
1008,7
-
- Resmi Gönderi
Yarin Marmarada lokal yağış geçişleri olabilir
-
- Resmi Gönderi
09 Ağustos - 02.24
Balıkesir
Az Bulutlu
Hissedilen: 24,8 °C
24,8 °C

1011hPa
10km/sa
H
%92
balikesirin istasyon bozuk
heralde her gece yuzde 90 larin uzeri -
Azıcık sıcaklığın düşüp hafif bir poyraz esmesi bile konfor açısından büyük fark yarattı. Öyle ki; dün o kadar sıkıntılıydı.
-
- Resmi Gönderi
12 Ağustos - 04.19
Balıkesir
Açık
Hissedilen: 23,8 °C
23,8 °C

1012hPa
16km/sa
H
%94
geceleri ozellikle surekli yuzde 90 uzeri nem var balikesir merkezde bu yaz nem cok
kayit olarak atiyorum normali degil bu buranin evet genelde nem yuksektir lakin bi kadarda olmazdi arada bir normale donerdi bu sezon oda yok ama bir faydasi var dun yakin bir koye gittim yuksekte biraz daglarda yesillik var bu zamanlar kurumus olmasi gerekirken bu nemden dolayi sabah cig seebiyle otlar cimenler besleniyor sabahlari yagmur atistirmis gibi islaklik oluyor cayirda -
Gölcükte şu saatler itibarıyle kısmen rahat bir hava var. Daha rahat olabilirdi ama önceki bir kaç günün gecesiyle kıyaslanamaz bile
-
Biraz rahat bir gece olunca ruh halimde belirgin bir olumlu değişim oldu.
-
Gölcükte şu saatler itibarıyle kısmen rahat bir hava var. Daha rahat olabilirdi ama önceki bir kaç günün gecesiyle kıyaslanamaz bile
X te son gönderim tam bununla alakalı.
-
X te son gönderim tam bununla alakalı.
Nem hala yüksek. Biraz düşünce bile ciddi fark oldu.
-
Hava ideal ve keyifli.
-
- Resmi Gönderi
Rakım:110
Enlem:39,6551
Boylam:27,9207
Gün Doğumu:06:19
Gün Batımı:20:06
ANLIK DURUM (14 Ağustos - 00.44)
24,2
Çok Bulutlu
Yağış
0
H
Nem
85
bugun tam firtina olmasada firtina vardi zaman zaman yinede yuzde 85 nem var nem dusemiyor -
Bu saatlerde gölcüğün çok bulutlu olacağını hangi model tahmin ediyordu. Güneş gidince ekstra serinledi.
-
- Resmi Gönderi
Bu saatlerde gölcüğün çok bulutlu olacağını hangi model tahmin ediyordu. Güneş gidince ekstra serinledi.
yusuf gordugum kadari ile cok arastiriyorsun. zaten senelerdir buradasin bizimlesin. ve belli senden olacak o azim sende var. bir anlik cikislarina hakim oldugun takdirde seviyeni her zaman muafaza ettigin takdirde. ben bilmiyorum ogreniyorum demeyi kabul ettigin zaman ileride cekirdekten yetismis bizim aramizdan cikmis bir yazarimiz oldugu zaman bizlerde kendimiz ile gurur duyacagiz senin sayende

-