- Resmi Gönderi
Şu yağışı alalım. Fazla bir şey istemiyorum
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturŞu yağışı alalım. Fazla bir şey istemiyorum
İnşallah yarın montumu giyebilecemm
Kampüste yağmur yağıyor 😍
Antakya'da da güzel bir yağış geçişi oldu
Günaydın çok güzel havayla uyandım 😊
Hatay 30 mm ye yakın yağış aldı bu sistemde ve sistemi uğurladı. Yağış konusunda GFS kazandı
Hatay 30 mm ye yakın yağış aldı bu sistemde ve sistemi uğurladı. Yağış konusunda GFS kazandı
bu düşen yağış şehrin genel ortalamasımı yoksa en çok yağış düşen noktamı hatayda? Çükü bu tür local yağış bırakan sistemlerde sadece birkaç km lik mesafelerde bile çok büyük farklılıklar oluyor. Mesela benim bulunduğum yer lefkoşaya bu sistemde 3 günde toplam sadece 12 kg yağış düştü. Ancak şehrin sadece ve sadece 10 kilometre kuzeyine 3 günde toplam 100 kg'ın üzerinde yağış düştü. Yani bu kadar kısa mesafede uçurum fark var.
mesela bu sadece cumartesi sabahından pazar sabahına gerçekleşen toplam yağışlar. Bulunduğum şehir sadec 6 kilogramla sınırlı kalırken kuzey bölgeler 60 kg'mı bulmuş.
Şahut hocam 10 kasımda sistem öngörülüyor ne diyorsunuz
Şahut hocam 10 kasımda sistem öngörülüyor ne diyorsunuz
10 Aralık demek istediniz sanırım. Pek bakamadım açıkçası. Bir süredir sadece gir çık yapıyorum. Diyagram bakıp çıkıyorum. Birkaç gün bakayım nedir ne değildir.. Ona göre yazarım. Hayırlı akşamlar
10 Aralık demek istediniz sanırım. Pek bakamadım açıkçası. Bir süredir sadece gir çık yapıyorum. Diyagram bakıp çıkıyorum. Birkaç gün bakayım nedir ne değildir.. Ona göre yazarım. Hayırlı akşamlar
evet hocam karıştırdım 😊
bi beyşehire vermediler bunu çok kanarda tutar mı ki ?
Uzun bir aradan sonra selamlar arkadaşlar kış başladığına göre takibe başlayabiliriz
Uzun bir aradan sonra selamlar arkadaşlar kış başladığına göre takibe başlayabiliriz
Aleykumselam ve hosgeldin,takibe devam edelim o zaman,sende buyur gfs güncellemesine