- Resmi Gönderi
Doğrudur hocam. Teşekkür ederim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDoğrudur hocam. Teşekkür ederim
Kar ihtimali kovalıyorum 100 saat kala 😬👨🏼💻
Bir model buldum modelleri incelerken. Ne bilmiyorum ilk defa bakıyorum. 144.saatte kısa süreli kar geçişi vermiş. 🤔
Eren bu model nedir?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
GEM ana çıktısı amerikada CMC olarak biliniyor sanırım
Doğrudur hocam. Teşekkür ederim
Rica ederim
Kar ihtimali kovalıyorum 100 saat kala 😬👨🏼💻
İstanbul'da da durum farklı değil😁
ECMWF güzel bir senaryo vermedi. Zaten kovaladığım ihtimal zor bir ihtimal. Yüzdeye vurdugunda kar yağmama ihtimali neredeyse 100. Neyse bakalım.
500 600 rakım 🫡
Yağışın süresi uzadı GFS ye göre. Fakat soğuk girip girmemekte çok sınırda kalıyor. 850 hpa sıcaklığı artmış bu güncellemede. Yavaş yavaş kesinleşiyor
Yavaştan modellerde bir mutabakat var. Detaylı tahmin birazdan🫡👨🏼💻
Adana , Mersin, Hatay ve tüm ülke.. Ama o tarihte sistem beklentisi yok modellerin 🫡
Adana , Mersin, Hatay ve tüm ülke.. Ama o tarihte sistem beklentisi yok modellerin 🫡
2 adet uç senaryodan sadece biri
2 adet uç senaryodan sadece biri
Aynen öyle
Sinan abinin bahsettiği tarihlerde 14 22 Ocak arası ne kar almışız yav. İlk defa inceleme fırsatım oldu. O tarihlerde gelen her yağış kar olarak düşmüş Hatay'da
1972 senesinde Ocak ve Şubat aylarinda yaklaşık 14 gün Hatay'da ayrı ayrı zamanlarda kar yağmış 😬😬😬 inanılmaz
1972 senesinde Ocak ve Şubat aylarinda yaklaşık 14 gün Hatay'da ayrı ayrı zamanlarda kar yağmış 😬😬😬 inanılmaz
Tarih tekerrürden ibarettir Sahut..
Yine bir sene sizi bulur o şartlar.
Ayin 14 üne iyi bir soğuk vermiş ICON modeli. Yağış olursa sabah kar olur bu ciktiya göre. Kesin bir şey yazamıyorum sınırın sınırındayız