- Resmi Gönderi
Merhabalar akdeniz bölgesi konusunu bulamadım, Antalya Akseki bölgesine kar yağacak mı acaba birisi cevap verirse sevinirim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMerhabalar akdeniz bölgesi konusunu bulamadım, Antalya Akseki bölgesine kar yağacak mı acaba birisi cevap verirse sevinirim
Sabaha karşı Akseki bölgesinde kar yağışı mümkün Sozyureks
Sarıyerdeyim hala normalde şuan köydeyim birkaç günlüğüne
Model de kaynamış soru, bakabilir misin Sahutt
Hocam 1-2 kere sordum ama havada kaldı mersinde kar alacak mı hava durumunda alır gibi gözüküyor da
93 harbi Mersin,Adana, Hatay gibi kıyı yerlerde DEK olma ihtimali var sıcaklık uygun. Takip edilebilir son güne kadar. AB hareketi takip ettiğimiz için güncelleme güncelleme değişiyor. Biraz daha netleşmeyebilir son güne kadar takip edelim bakalım
SİSTEM ANALİZİ
Akdeniz Bölgesinde de bu sistem aslında kar koşulları oluşuyor. Hatta son yıllarda bu kadar soğuk hatırlamıyorum.
Fakat maalesef ilk etaptaki yağışta bölgede yağış ve soğuk çakışmıyor.
Ama ayın 20'sinden itibaren sıcaklıklar kar değerlerine rahatlıkla inebiliyor sahillerde dahi. Bakalım 22-23 ü gibi Suriye'de öngörülen alçak basınç 100 km kuzeyli hareket ederse -ki etmesi çok muhtemel umut vermek için söylemiyorum- kar yağışları kıyılarda dahi görülebilecektir. Hatay-Osmaniye- Adana ve küçük bir ihtimal Mersin için. Bilginiz olsun. Modelleri sıkı takip etmek gerekir. Ama şunu söylemeden noktalayamam. İhtimaller yüksek değil. Umutlanmadan takip yapmak gerekir
Eline sağlık
Eline sağlık Sahutt herkes adına en iyisi olsun, sürprizleri olsun