Gfs dün geceyi çok abarttı -24 yolladı ukrayna taraflarına. Tahminim sistem -12 bandında gelecek. -16 ise sonrasında karadeniz veya rusya taraflarına konumlanabilir orasına sisteme son 10 gün kala bakarız daha net olur
Üyelerin Şahsi Tahminleri
-
-
- Resmi Gönderi
Ocak Sonu ve Şubat başlangıcı bazı kötü gidişat kırılacak daha önce de söylemiştim la nina başlangıçlarında soğuk ama bir o kadar kurak kış mevsimi yaşayabiliriz şu an el nino ya geçiş var ki Ocak şubatta yağış ile daha kış şartları oluşabilir. Ben gerçekçi olmak gerekirse Ocak sonu ve Şubat ortası gibi bir atak bekliyorum özellikle marmara adına .. bunun dışında Aralık kalanı ve Ocak ortasına kadar çok bir şey beklemek şu an çok zor , ama elbette kısa vadeli tahminle ilerlemek daha iyi olur.
-
- Resmi Gönderi
Ay sonu ocak için detaylı bir değerlendirme de benden gelecek.
-
- Resmi Gönderi
Ay sonu ocak için detaylı bir değerlendirme de benden gelecek.
Ocak ilk hafta mı? Ocak komple tahmin mi?
-
Abi senden gelsin soru değil bi hem ilk hafta hem kople gelsin ilk hafta olmuyorsa komple gelsin rica etsem simdi yayinlar mısın
-
- Resmi Gönderi
Abi senden gelsin soru değil bi hem ilk hafta hem kople gelsin ilk hafta olmuyorsa komple gelsin rica etsem simdi yayinlar mısın
Aralık ikinci yarı tahmini bugün yarın gelir birçok tahmincimizden. Ocak ilk hafta tahmini de gelebilir. Şimdiden full ocak tahmini yapmak biraz tutarsızlık olur. Herşey sırasıyla Salih. Önce Aralık 2.yarı?
-
Aralık ikinci yarı tahmini bugün yarın gelir birçok tahmincimizden. Ocak ilk hafta tahmini de gelebilir. Şimdiden full ocak tahmini yapmak biraz tutarsızlık olur. Herşey sırasıyla Salih. Önce Aralık 2.yarı?
Sagol abi sormucam bu soruyu birdaha ocak BAŞI tahmini yayınlanana kadar
-
- Resmi Gönderi
Genel
-
Önümüzdeki kış bolca polar atak alabileceğimizi düşünenlerdenim. Nedenini ise Stratosfer Isınması olarak açıklayabilirim. Sibirya soğukları Doğu Avrupa ve Asya eksenine doğru kayabilir ve art arda polar kökenli sibirya atakları alabiliriz.
-
- Resmi Gönderi
Bir kaç arkadaşımızda kopyala yapıştır tahmin gördüm hatta çalıntı desek daha doğru.
-
- Resmi Gönderi
Ben de buradaki bir arkadaşımızın tahmininin aynısını farklı bir forumda gördüm. Ama o aynı kişi olabilir emin değilim
-
Kimseye yargısız infaz yapmıyoruz kanıtlarımız var yetkililere bildireceğiz zaten başka forumlardan yazı çalmak yasak.
-
- Resmi Gönderi
Başka şahısların yaptığı tahminleri burada kendi tahminiymiş gibi paylaşmak direk ban sebebidir bilginize!!!
-
Kimsenin emeğini çalmayın. En büyük hırsızlık emek hırsızlığıdır. Bilmiyorsanız öğrenin yada bilmiyorum deyin. Bilmemek ayıp değil.
-
- Resmi Gönderi
Kim olduğunu çok merak ettim. Direk mi ban yiyecek yoksa ne olacak?
-