- Resmi Gönderi
Eline sağlık Izlanda
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEline sağlık Izlanda
Paylaşımlar için teşekkürler Izlanda eline sağlık abim
Izlanda eline sağlık bilgilendirmeler için
10-16'sıda yine serin geçebilir
Izlanda bu şekilde serin geçmesinin bir sebebi veya oluşturabileceği herhangi bir durum var mı?
5 Haziran'da yaptığım tahmini buraya atayım
,
ULL'nin Trakya veya Balkanlar sınırında kalması Marmara bölgesi için kuvvetli gök gürültülü yağış yapabilir
18 -19'unda hafif bir sıcak hava atağı
21-25 Haziran arasında ise normal-kuvvetli sıcak hava atağı gelme ihtimali var
25 ve 26 gecesi gökgürültülü sağanak yağış olmasın yeter sınava uykusuz girmek istemiyorum
Küresel sıcaklık anomalisi 80-2010 ortalamasının bir hayli altında seyrediyor bugünlerde. Antartika dikkatimi çekti. Bir çok yerde normallerden 20 derece daha soğuk yerler var. Hiç de azımsanmayacak bir alanda hem de. Antartika çok çok soğuk. Türkiye'nin bulunduğu coğrafyada da mevsim normallerinin epey altında bir anomali haritası söz konusu. Bakalım görelim....
(Weatherbell)
"Bir kaç yıl sonraki okyanus suyundaki ısı değişimi" hakkında yazım gelecek yakında .
Haziran'ın son 10 gününde 2 tane sıcak hava atağı gelme ihtimali var biri 19-23 arası diğeri ise 25-28 arası
Sabah güncellemesi böyle çıkmış
"Bir kaç yıl sonraki okyanus suyundaki ısı değişimi" hakkında yazım gelecek yakında .
Bu hafta yetiştirmeye çalışacağım.
Çok sade ve öz tutmaya çalışacağım calismayi bitirmek içinde sabırsızlanıyorum 😋
Bu hafta yetiştirmeye çalışacağım.
Çok sade ve öz tutmaya çalışacağım calismayi bitirmek içinde sabırsızlanıyorum 😋
Sağlam eleştiririm hazır ol 😝😂