Üyelerin Şahsi Tahminleri
-
-
- Resmi Gönderi
whisper dayı bana takılıyor öyle

-
Sonunda ao ve nao endeksinin yazın etkisinin ne kadar az oldugunu bilen birisi

O yüzden mi ao naoya bakıp serinleme günlerini tutturdum
-
- Resmi Gönderi
O yüzden mi ao naoya bakıp serinleme günlerini tutturdum
Denk gelmiş makaleye göre bunun etkisi minimum
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Denk gelmiş makaleye göre bunun etkisi minimum
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Denk nasıl geliyor bir değil iki değil tutturmam
-
- Resmi Gönderi
Denk nasıl geliyor bir değil iki değil tutturmam
Ben bilime inanırım %15 benim için kaale alınacak deger degil mesela cogu kisiye görede öyle
-
Ben bilime inanırım %15 benim için kaale alınacak deger degil mesela cogu kisiye görede öyle
Tamamda bende sana 2 aylık deneyimim sonucu olanı açıklıyorum Haziran sonundan beri ao naoya bakıyorum her seferinde düşündüğüm oluyor
-
- Resmi Gönderi
Tamamda bende sana 2 aylık deneyimim sonucu olanı açıklıyorum Haziran sonundan beri ao naoya bakıyorum her seferinde düşündüğüm oluyor
Tamamdır

-
Tamamdır

Yani sende şahitsin bilime inansan ne olur harbi harbi şahit oldun yani
-
İnanmıyorsan bir sonrakinde yine ao nao ya göre tahmin yapayım tutturayım. İster misin
-
- Resmi Gönderi
İnanmıyorsan bir sonrakinde yine ao nao ya göre tahmin yapayım tutturayım. İster misin
Ağustos bitecek 3 hafta sonra
-
Ağustos bitecek 3 hafta sonra
Eylülde ne oluyor ki böyle bir şey dedin
-
Ben diyorum ki yaz başından beri ao nao ya göre serinleme tarihlerini tutturuyorum. Sen hala yüzde 15 geçerliliği var diyorsun. Madem bu kadar tutarlılığı düşük nasıl ao nao ya göre yaptığım tahminler tutuyor
-
Bahaneden başka bir şey değil seni bir yerden fena kıskandırttım belli
-
- Resmi Gönderi
Niye ikili diyaloğa giriyoruz israrla arkadaşlar. Herkes kendi bildiğini de yapabilir. Daha rütbeli birinin yapmış olduğu analizlere bakıp kendini geliştirmeye de odaklanabilir. Eren bana da çok yardımcı olmustur bazi konularda. Dinlemenizi tavsiye ederim.
-