- Resmi Gönderi
Ki meteorolojide onlarca parametre var. hepsinden ayrı ayrı yararlanilip tahmin yapılır.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKi meteorolojide onlarca parametre var. hepsinden ayrı ayrı yararlanilip tahmin yapılır.
Uzatmayalım . Ricadır. Hakarete varacak yine. Gerek yok 😊
Kutay mihliardic yazdan kalma eylül, medicane ihtimalli sonbahar devamı bekliyor. Kışa da hafiften deginmis. Bakmak isteyen olursa buyursun.
🛑 ✋
Abiler herkesin tahmini kendine. Uzatmayalım konuyu kapatmayayım aksam aksam
Abiler herkesin tahmini kendine. Uzatmayalım konuyu kapatmayayım aksam aksam
Yok yok abi gfs düşündüğümü verdi ya oradan sinirlendi çaktırmadan ao nao nun yazın geçerliliği yok diye bana artistlik taslıyor anlamadım zannetsin
Konu kapandı
Konu kapandı
Tesekkurler.
Kutay mihliardic yazdan kalma eylül, medicane ihtimalli sonbahar devamı bekliyor. Kışa da hafiften deginmis. Bakmak isteyen olursa buyursun.
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Kış için erken bence değişme ihtimali yüksek çünkü El Niño hala zirveye ulaşması ve sonbahar boyunca güçlenecek. Onun dışında tahminlerine katılıyorum denizlerimiz en önemli faktör olabilir bu güz döneminde
Kış için erken bence değişme ihtimali yüksek çünkü El Niño hala zirveye ulaşması ve sonbahar boyunca güçlenecek. Onun dışında tahminlerine katılıyorum denizlerimiz en önemli faktör olabilir bu güz döneminde
El Nino ne kadar güçlenecek? nasıl etkisi olacak. Eylül sonuna doğru farkli seyler konusulur bu konu hakkında.
Ben katılıyorum bu tahmine
Ben katılıyorum bu tahmine
Valla begendim geçtim. Kutay hocanın kış tahminleri de isabetli oluyor genelde. Hosuma gidiyor.
KISACA; -tekdüze bir sonbahar yerine- Eylül'de yazdan kalma günler yaşanacak olsa da Ekim ortasından itibaren denizler barut gibi sıcakken atmosfer de vitesi artıracak
Bak güzel yazmış adam.
Umarım sel felaketleri yasamayiz gecen senelerde ispanya fas gibi
Umarım sel felaketleri yasamayiz gecen senelerde ispanya fas gibi
Eylül ayında ki sıcak ataklarla 1 ay içinde denizlerin ısınmasını bağlı olarak bu değişir özellikle egede