Üyelerin Şahsi Tahminleri

• bundan 10.5 yıl önce (2016 Ocak yılbaşı sistemi) NTV'NİN verdiği hava durumu ❄️ Ntv'nin verdiği sunumları takip etmek o kadar eğlenceliydi ki hiçbir saati kaçırmayayım diye elimden geleni yapardım 😅

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Ah ah o ntv nin hava durumları.Daha eskileride vardıki anlatılmaz yaşanır cinsten.Yaşı müsait olanlar bilir 90 ların sonu 2000 lerin başlarında ve sonrasında gökhan aburla izlemek başka bir heyecanlıydı.Hava durumu bülteni başlamaya yakın kumandayı alır koltuğun bi köşesine saklar sıkıştırırdım babam ta bulup kanalı değiştirene kadar kaçırmayım diye 🙂Hatta bir sefer çok güzel bir yağmurlu sistemin arifesindeydik.Kanalı ntv ye çevirip kumandanın pillerini çıkardım hava durumu başlamaya yakın.Yaşım 13-14 falan.Babamda baktı kumandaya piller nerde dedi.Baba dedim piller bitmiş gidecem şimdi markete alıp geleyim.Daha neler var neler o hava durumlarını izleyim diye yaptıklarım.Tabi şimdi anlatınca tuhaf gelebilir ama o dönemler çocuk olanlar bilir.Babanın elinden kumanda alıpta tv de kanal çevirmek hayaldi.🙂

Eskiden hava durumları en fazla 3 günlüktü.3 gün içinde yağış gözükmedimi üzülürdük hemen bir sonraki hava durumunu heyecanla beklemeye başlardık.Şimdi 15 gün sonra ne olacak diye kovalıyoruz hatta aylık mevsimlik falan🙂 Başka bir çağa geçtik ama hep o yıllardaki gibi kalsak bence en iyisiydi.🙂

• Harici İçerik x.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

• Aydiner gözün aydın. Geliyor

Harici İçerik x.com
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

• Aydiner gözün aydın. Geliyor

Harici İçerik x.com

Şükürler olsun..

• Resmi Gönderi

Buraya da alalım,eline sağlık tarantula

Merhabalar gelecek olan bu yağışlı sistemin analizine öncelikle pek kimsenin üzerinde durmadığı husus 500 hps sıcaklığının -25 bandına inmesi dolayısıyla bu durum sistemin konvektif karakterini ve dolu ihtimalini artıran bir faktör olacaktır. Ayrıca bu bağlamda deniz suyu sıcaklığının yüksek olması ve 500 hpa nın bu mevsimde yaklaşık -25 gibi ekstrem değerde olması aradaki ekstrem fark sistemin konvektif karakterine artı katkı sağlayacaktır diye tahmin ediyorum. Su hortumu riski de söz konusu sıcaklığın mevsim normallerinin 10 hatta yaklaşık 15 derece altına inmesi demek bu sistem kışın gelseydi metrelik kar demektir.

• Harici İçerik x.com