Kasım ayı pastırma hak ediyoruz demiştik ve o görüntü geliyor..
Kış için genel yorumum yüksek basınç hakimli kararlı ve soğuk bir kış bekliyorum..Zaman yaklaştıkca sistemleri konuşmaya başlarız..
Sevindim soğuk geçer inşallah
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKasım ayı pastırma hak ediyoruz demiştik ve o görüntü geliyor..
Kış için genel yorumum yüksek basınç hakimli kararlı ve soğuk bir kış bekliyorum..Zaman yaklaştıkca sistemleri konuşmaya başlarız..
Sevindim soğuk geçer inşallah
Hocam yüksek basınçlımı yani kuru sogukmu demek istediniz
Kararlı ve yb kış ne demek
Hocam yağış açısından Kasım’da beklentiniz nasıl bir nebze de olsa (güneydoğu için soruyorum)
Yüksek basınç ne demek sıcak mi
Yüksek basınç ne demek sıcak mi
~Kış için genel yorumum yüksek basınç hakimli kararlı ve soğuk bir kış bekliyorum~
yazmis burak hoca. yani soguk olarak ifade etmis salih.
Azor daha etkin olacak sibirya için yorum adına daha erken zamanı var onun.Kışın ilk yarısı kuru soğuklu zaman zaman etkili sistemli geçebilir takip edeceğiz.
Kasım ayı 2. Yarısı ciddi ilk atak gelebilir bilgilerinize
inşallah hocam ama galiba kuru soguk yiyecez bu yil
Kasım ayı 2. Yarısı ciddi ilk atak gelebilir bilgileriniz
bekliyoruz hocam inşallah en hayırlısı ile ..
Eline sağlık hocam bekliyoruz takipteyiz
Azor daha etkin olacak sibirya için yorum adına daha erken zamanı var onun.Kışın ilk yarısı kuru soğuklu zaman zaman etkili sistemli geçebilir takip edeceğiz.
2. Yarısı nasıl gecicek peki hocam.
2. Yarısı nasıl gecicek peki hocam.
Az takipte kalalım Salih
.
Kasım ayının genel tablosu şekillenmeye başladı.
2 haftalık tabloda ilk hafta pastırma yazını yaşayacağız bu sürpriz değil beklediğimiz bir durum..Kasım 2.haftasını bitirirken 2.yarısı ülkemiz adına daha hareketli günler olabilir 2.yarısı sert bir sistem gelebilir demiştik beklentiler devam ediyor…