Hayır abı asla sana sözüm yok sen benim için farklısın sende biliyorsun herşeyimii zaten senin için burdayım ben
Ben de yazdım bana da güldüler 😂. Bunda alınacak birşey yok ki birbirimizle şakalaşıyoruz. Burada ki kimse, kimsenin kötülüğünü istemez
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayır abı asla sana sözüm yok sen benim için farklısın sende biliyorsun herşeyimii zaten senin için burdayım ben
Ben de yazdım bana da güldüler 😂. Bunda alınacak birşey yok ki birbirimizle şakalaşıyoruz. Burada ki kimse, kimsenin kötülüğünü istemez
Yok bir şey 50'yi görünce Nevşehirlisin sandım. 🙂
Yok kardeş Kocaeli hodri meydan💚🖤
Gürültü patırtı etmeyin yav. Sanki uzaya çıkıyoz. Sinan maaş bağlıyorsan bilelim 😜😜. Neysee ne. Zonguldakli67 Angora hayırlı olsun ustalar
Geriye dönük senin normal üye olduğun zamanlardaki şaka amaçlı yazılarını bulursan sevinirim bizim gülen adam vardı hatırlarsan eren hep enerji doludur o yüzden yetkili veya yetkisiz hepiniz kardeşimizsiniz
Yok kardeş Kocaeli hodri meydan💚🖤
Ne alakaaaaa 😂😂😂
kimse bna kizmasinda Genelde Erdal Salih ile ilgili konularda tartışma cikiyor
Şimdi winter is comming sen biraz sinirlisin ve hemen anında kızıyorsun sana nasıl görev vereyim ben sabır yok sende sabır sabır inşaALLAH
kimse bna kizmasinda Genelde Erdal Salih ile ilgili konularda tartışma cikiyor
Eeee yani sen ne demek istiyon şimdi
Eeee yani sen ne demek istiyon şimdi
Bişe demiyom sadece biraz sakin olalım diyom
winter is comming Kardeş Askerde değiliz rütbe alan nöbetten düşmüyor Bizim rütbe gibi bir talebimiz olmadı bu sisteden bir kişiyi bile şahsen tanımam üyeydim msj geldi görev vericeğiz uygunsa diye bu kadar
Şimdi winter is comming sen biraz sinirlisin ve hemen anında kızıyorsun sana nasıl görev vereyim ben sabır yok sende sabır sabır inşaALLAH
Abi siz bana bu şekilde davrandığınız için ben sinirliyim normal hayatta hiç böyle değilim Mustafa abim bilir beni yqni abi
Abi siz bana bu şekilde davrandığınız için ben sinirliyim normal hayatta hiç böyle değilim Mustafa abim bilir beni yqni abi
erdal kimse sana kötü bir şey yapmadı,demedi gardasım iyi misin ula
Yaw görevli yada gorevsiz olan ne farkeder hepimizin istedigi belli
Hadi artık önümüzdeki sisteme hazırlanalım sıkı giyinin baca varsa zehirlenmelere dikkat rüzgar çok kuvvetli yarın sabahın ilk saatlerinden itibaren etkisini gösterir..
19 Ocak Bölgemiz Adına Çok Güzel Bir Sistem Olma Yolunda
Sonraki bomba 24 ocak diyelim - Kırım Efsanesi
Yine diyorum bu yıl kış karadenizin kışı olacak
Bu yıl Karadeniz bir tık önde duruyor ama baba olan sistem nereden giriş yapacak bakalım ➡️