- Resmi Gönderi
Twitter'da etkileşimin en çok olduğu yazılar anlık hava tahmini yazıları oluyor hesapta bunu deneyebilirsiniz
Sahutt bakıyor sağolsun abim..
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTwitter'da etkileşimin en çok olduğu yazılar anlık hava tahmini yazıları oluyor hesapta bunu deneyebilirsiniz
Sahutt bakıyor sağolsun abim..
Hayırlı geceler herkese
Hayırlı günler .
Günaydın Arkadaşlar
İstanbul ve Kırklareli'de yaşanan yağıştan dolayı hayatını kaybedenlere Allah'tan Rahmet Yaralanan ve Zarar Gören Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
Günaydın Arkadaşlar
İstanbul ve Kırklareli'de yaşanan yağıştan dolayı hayatını kaybedenlere Allah'tan Rahmet Yaralanan ve Zarar Gören Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
Hayırlı sabahlar kardeşim, yağıştan İkitelli Atatürk mahallesi olarak etkilendik. Allah afetinden korusun.
Hayırlı günler .
Hayırlı günler kardeşim.
Hayırlı sabahlar kardeşim, yağıştan İkitelli Atatürk mahallesi olarak etkilendik. Allah afetinden korusun.
Size ve etkilenen herkese büyük geçmiş olsun abi. Allah beterinden korusun
Hala takip etmeyen varsa takip edip bildirimleri açabilirsiniz arkadaşlar.
Bizim Kampüs 250 rakım bandında arka taraf ormanlık köylere çıkıyor kampüste zaten köylük bir yerde kalıyor Kozlu Zonguldak arasında Esenköyde sık sık kışın kar yakalayabilirim
Kampüsün ordan bir kar fotosu paylaşalım 2017 Ocak sistemi
Size ve etkilenen herkese büyük geçmiş olsun abi. Allah beterinden korusun
Teşekkür ederim Sahutt kardeşim, Allah razı olsun.
Bu arada atlamış olmayalım İstanbul bölgesi sel felaketi yaşadı ve ciddi görüntüler gördüm büyük geçmiş olsun bölgede yaşayan herkese bir daha buna benzer afetler yaşanmaz inşallah
Havist Cerkes55 UsTaD Sahutt Izlanda Semih Ö. iyi günler hepinize
Hala takip etmeyen varsa takip edip bildirimleri açabilirsiniz arkadaşlar.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Takip edelim arkadaşlar..
UsTaD gecmis olsun, Allah afetinden korusun hepimizi